Spotkanie
Moderator: Shenson
Spotkanie
Witam
Nie wiem czy "wtajemniczeni" sobie przypominają ale jakiś czas temu próbowaliśmy ustalić konkretny termin i miejsce w którym moglibyśmy się regularnie spotykać i temat jakoś zamarł. Proponuję reanimacje bo zbliża się niestety jesień i gdzieś siedzieć trzeba jeśli nie na moto i w domu.
Co do miejsca to osobiście obstawał bym przy Iron Horse, myśle że nie trzeba tłumaczyć dla czego. A termin? Jak pamiętam to w poniedziałki i czwartki jest zniżka na browar więc... (to taka sugestia)
Warto by było temat ruszyć bo taki słomiany zapał nie wróży rozwoju
pozdro
Nie wiem czy "wtajemniczeni" sobie przypominają ale jakiś czas temu próbowaliśmy ustalić konkretny termin i miejsce w którym moglibyśmy się regularnie spotykać i temat jakoś zamarł. Proponuję reanimacje bo zbliża się niestety jesień i gdzieś siedzieć trzeba jeśli nie na moto i w domu.
Co do miejsca to osobiście obstawał bym przy Iron Horse, myśle że nie trzeba tłumaczyć dla czego. A termin? Jak pamiętam to w poniedziałki i czwartki jest zniżka na browar więc... (to taka sugestia)
Warto by było temat ruszyć bo taki słomiany zapał nie wróży rozwoju
pozdro
świetna idea;)
Sądze ,że spotkania w poniedziałki w iron horse to wspaniała perspektywa dla Łódzkich motocyklistów z Bractwa,abysmy sie poznali:)Pozdrawiam!!
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: łódzkie
Czwartek chyba lepszy :)
Witam !!
Ja bym czwartek obstwiał jednak
Jakoś poniedziałku nikt nie lubi a myśle, że w weekendy jak bedzie
ładnie to bedziemy jakieś smiganko ustawiać więc po weekendowym lataniu frekwencja może być słaba w poniedziałki.
"Iron Horse" jak najbardziej, i zniżka na browar też argument niezły, więc ja jestem za czwartkiem !!
Jeszcze chciałbym dodać i zaproponować, zeby wybrać się na moto na "środowe" spotkania motocyklistów w klubie dekompresja.
Jest tam niezły patent bo można sobie na moto wjechać do klubu i zaparkować przy stoliku Także trzeba by to wypróbować
Noi zapraszam do wspólnego nie tylko "wtajemniczonych"
z mini grupki "Teamu Łódź" ale wszystkich BS z okolicy
Pozdrawiam domo00
Ja bym czwartek obstwiał jednak
Jakoś poniedziałku nikt nie lubi a myśle, że w weekendy jak bedzie
ładnie to bedziemy jakieś smiganko ustawiać więc po weekendowym lataniu frekwencja może być słaba w poniedziałki.
"Iron Horse" jak najbardziej, i zniżka na browar też argument niezły, więc ja jestem za czwartkiem !!
Jeszcze chciałbym dodać i zaproponować, zeby wybrać się na moto na "środowe" spotkania motocyklistów w klubie dekompresja.
Jest tam niezły patent bo można sobie na moto wjechać do klubu i zaparkować przy stoliku Także trzeba by to wypróbować
Noi zapraszam do wspólnego nie tylko "wtajemniczonych"
z mini grupki "Teamu Łódź" ale wszystkich BS z okolicy
Pozdrawiam domo00
Hello!
Niestety w czwartki wieczorem siedzę w robocie. Moja propozycja to środa bo następnego dnia rano nie muszę wstawać do pracy. Poniedziałek OK choć będę musiał ograniczyć ilość pyfka (a to ciężko będzie:) i wcześniej zrywać się do chaty:( Miejsce spotkań nie robi większej różnicy byle qrde nie zbankrutować. Iron jest fajny ale chętnie pozwiedzam też inne lokale.
Pliz ustalmy coś wreszcie konkretnie...
Niestety w czwartki wieczorem siedzę w robocie. Moja propozycja to środa bo następnego dnia rano nie muszę wstawać do pracy. Poniedziałek OK choć będę musiał ograniczyć ilość pyfka (a to ciężko będzie:) i wcześniej zrywać się do chaty:( Miejsce spotkań nie robi większej różnicy byle qrde nie zbankrutować. Iron jest fajny ale chętnie pozwiedzam też inne lokale.
Pliz ustalmy coś wreszcie konkretnie...
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: łódzkie
Spotkania w Łodzi
Witam wszystkich z Łodzi i okolic
Sprawa wygląda następująco:
Na chwilę obecną spotkania są w klubie "Iron Horse"
na ulicy Tuwima
w środy o godzinie ok 20 ... w każdy tydzień
Taka sytuacja aż do odwołania.
Wyjatek: jeżeli się zapowiada jakiś meczyk to możliwe,
że spotkanko w danym dniu odbędzie się u kogoś na chacie
Pozdro !! do zobaczenia i
:twisted: :twisted: :twisted:
Sprawa wygląda następująco:
Na chwilę obecną spotkania są w klubie "Iron Horse"
na ulicy Tuwima
w środy o godzinie ok 20 ... w każdy tydzień
Taka sytuacja aż do odwołania.
Wyjatek: jeżeli się zapowiada jakiś meczyk to możliwe,
że spotkanko w danym dniu odbędzie się u kogoś na chacie
Pozdro !! do zobaczenia i
:twisted: :twisted: :twisted:
Re: Spotkania w Łodzi
Ja jestem z częstochowy :roll:domo00 pisze: Witam wszystkich z Łodzi i okolic
A póki co spotkania rzeczywiście ustalone na środe, jeśli zdarzy się tak że będzie nas więcej - będziemy myśleć