Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
po dlugich i ciezkich negocjacjach wypracowalismy godzine 4:30 na stacji w straszynie
tankowanie obowiazkowe bo nastepny przystanek dopiero ok 170km dalej za bydgoszcza
EDIT: Tylko nie jezdzilmy szybciej niz 180km/h bo mi wieje pozniej no i tej wachy moze nie starczyc.
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
It's Good to be Bad :devil:
Szerokiej drogi bracia siostry synowie i córki. Szkoda, że razem nie polecimy bo startuję dopiero w piątek z Lidzbarka W. W piątek też się zobaczymy więc do zobaczenia.
Popylacz torowy Daytona 675 Gsxr 600 K8- U Kossy w posiadaniu. Gsxf 600 '99- sprzedany
tel. 509536349 0Rh+
Mar pisze: Mysle ze sie spotkamy na stacji za Bydzia na sniadanku znajac tempo Juranda
Myśle że za dużo myślicie !! Jeżeli chcecie stawać na tankowania, potem na śniadanie, potem na tankowanie i potem na obiad to ja szybciej puszką dojade
po ostatnim zapoznaniu się z rodzajem gleby na torze poznań mój stan techniczny najprawdopodobniej nie pozwoli mi jechac na moto,ale mam nadzieje,że po małych naprawach dojade puszką. :furia: :cry2: :furia:
cz350,jawa350, cz350 długo nic i GSX 750F,GSXR600 K7 hayabusa 1300 K7 jurand7@zipnet.com.pl 509864499 /B Rh+
jurand pisze:po ostatnim zapoznaniu się z rodzajem gleby na torze poznań mój stan techniczny najprawdopodobniej nie pozwoli mi jechac na moto,ale mam nadzieje,że po małych naprawach dojade puszką. :furia: :cry2: :furia:
Jurand wiesz że,
nie ważne gdzie, nie ważne czym, ale ważne z kim!
Kuruj się, a i pamiętaj jakby co, to miejsce dla Was dwojga na wyjazd w środę u Emi się znajdzie.
Do zobaczenia w Przesiece.
PZDR
WHITE FALKON +TwoBrothers K8GSX1300R
nieważne gdzie... Marcin 666 600 741
W życiu trzeba próbować, by potem nie żałować, że się nie spróbowało...
No to odzywać się o której ruszamy w czwartek, Aga wysłałem do Ciebie SMSa ale nie dostałem odpowiedzi (może masz inny numer), wię teraz czwartkowa grupa niech się odzywa gdzie i o kórej startujecie?
Ja statruje z oliwy :moto:
VZ 800 i VZR sprzedany, teraz R1200GS
tel. 605-543-829