Ciekawa jestem, gdzie się zaopatrujecie się we wszelkie nietypowe śrubki, nakrętki, pręty itp?
Ja zazwyczaj odwiedzam sklep metalowy na Surowieckiego (Ursynów), ale pytaniem o nakrętkę M18 pod klucz 27mm zaskoczyłam nawet ich :mrgreen:
Stąd moje pytanie: czy znacie i możecie polecić w Warszawie i okolicach jakieś sklepy metalowe, w których to można znaleźć "wszystkie śruby świata"?
Kiedyś słyszałam, że jest świetne miejsce w Pruszkowie (Metalex czy jakoś tak). Ktokolwiek z was widział/słyszał/był tam?
Poszukiwany/Poszukiwana: Sklepy metalowe Warszawa i okolice
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Re: Poszukiwany/Poszukiwana: Sklepy metalowe Warszawa i okol
Ja jeśli czegoś szukam to udaję się do ASMET-u na Al. Jerozolimskich. Tam mają wszystko czego sobie zażyczysz... przynajmniej jak na razie znalazłem tam wszystko czego szukałem. Do tego fachowa obsługa i doradztwo. Oczywiście mają kilka siedzib więc możesz sobie wybrać bardziej odpowiadającą Twojemu miejscu zamieszkania
Link masz http://www.asmet.com.pl/
Ostatnio zmieniony śr, 13 kwie 2011, 12:00 przez andluk, łącznie zmieniany 1 raz.
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
-
- BS Brother
Ostatnio odwiedziłam sklep żelazny bardzo blisko Ronda Wiatraczna, w małej uliczce, ale kurcze nie pamiętam nazwy...
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
M18/27 to typowa nakrętka tyle że duża.
Ja kupuje w sklepie na ul Trakt Lubelski 397 (od ul. Płowieckiej) bo mam nie daleko.
Mają nawet coś takiego w tej chwili.
Ja kupuje w sklepie na ul Trakt Lubelski 397 (od ul. Płowieckiej) bo mam nie daleko.
Mają nawet coś takiego w tej chwili.
Kaśka7,5
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
sklep ze śrubkami i nakrętkami ..... skrzyżowanie Ostrobramskiej i Fieldorfa (za przystankiem autobusowym w kierunku mostu Siekierkowskiego)
-
- BS Brother
Niby typowa, ale jak się okazało wcale nie tak łatwo ją dostać (razem z prętem gwintowanym)Tomac pisze:M18/27 to typowa nakrętka tyle że duża.
Co prawda z problemem nakrętkowym już się uporałam, ale postanowiłam spytać się tak "na przyszłość".
Jak macie jeszcze jakieś inne sprawdzone (i niezastąpione ) sklepy to podrzucajcie. Kto wie, może kiedyś komuś się ten wątek przyda
Monika
Suzuki XF650 Freewind
Suzuki XF650 Freewind
-
- BS Admin
- Polubił posty: 169
- Otrzymane Polubienia: 17
- Kontakt:
Zdecydowanie Asmet...andluk pisze:Ja jeśli czegoś szukam to udaję się do ASMET-u na Al. Jerozolimskich. Tam mają wszystko czego sobie zażyczysz... przynajmniej jak na razie znalazłem tam wszystko czego szukałem. Do tego fachowa obsługa i doradztwo. Oczywiście mają kilka siedzib więc możesz sobie wybrać bardziej odpowiadającą Twojemu miejscu zamieszkania
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS