I co dalej?
Moderator: KROPEK
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
I co dalej?
Witam.Dzisiaj z bolem serca pożegnałem swojego INTRUDERA.Ale myśle że niebawem dosiąde jakąś suczkie, tylko nie wiem czy choppera czy coś zwinniejszego.
Ostatnio zmieniony wt, 28 lut 2006, 07:00 przez Darek, łącznie zmieniany 1 raz.
XJR 1300 na ohlinsah
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Cześć Darek !!
Najpierw powiem tak "Gratuluje z powodu sprzedaży !!", bowiem w dzisiejszych czasach nic nie jest łatwo sprzedać z wynikiem zadawalającym i dodam jeszcze "nie śpiesz się przy kolejnym zakupie", przy pierwszysch powiewach wiosny sprubój przejechać się na takim czy innym sprzęcie, któregoś ze znajomych i wtedy podejmij decyzję. Może jakaś nówka, no ale ta decyzja to już bracie należy do ciebie !! Jeszcze raz gratulacje i powodzenia w zakupach !! !!
Pozdrawiam
Najpierw powiem tak "Gratuluje z powodu sprzedaży !!", bowiem w dzisiejszych czasach nic nie jest łatwo sprzedać z wynikiem zadawalającym i dodam jeszcze "nie śpiesz się przy kolejnym zakupie", przy pierwszysch powiewach wiosny sprubój przejechać się na takim czy innym sprzęcie, któregoś ze znajomych i wtedy podejmij decyzję. Może jakaś nówka, no ale ta decyzja to już bracie należy do ciebie !! Jeszcze raz gratulacje i powodzenia w zakupach !! !!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Dzięki,dzięki. Decyzja zapadła na 99% , a mianowicie SUZUKI VOLUSIA vl 800 rok 2001, wszystko na dobrej drodze.Zastanawiałem się nad B12,nawet byłem oglądać i zaliczyłem rundeczkie.Podobało mi się,mocny,szybki aż nadto , jednak bardziej rajci mnie czarna kamizelka , kowbojki i orzeszek na głowie.Pozdrawiam.
XJR 1300 na ohlinsah
Ej volusia! nie czaje to po co spredawales tego intruza - toc to prawie to samo! Przy twojej wadze (my z Kropem nad nasza wlasnie pracujemy) + pasazerka to spokojnie B12 a ajk sie boisz mocy to proponuje cos z 600! Ale nie chop... na to przyjdzie czas jak bedziesz koło 60-tki-no chyba ze na tyle sie kolo czuje! Dobra dobra a tak serio to kupuj co cie kreci tylko potem nie marudz!
pzdr
prymek
pzdr
prymek
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
zamieni stryjek siekierke na kijek... ktos ci nie pozwala w orzechu jezdzic na bandicie? Sproboj a nie bedziesz zalowal, zupelnie nowe doznania, kazdy zakret to frajda a nie wyzwanie jak na chopperach. Chcesz odkrecic? Odkrecasz i zostawiasz w tyle wszystko! Choppery maja cos w sobie, sam nawet lubie (!) ale zostawiam je sobie na deser, jesien zycia
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'