Nareszcie kupiony
Moderator: KROPEK
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Nareszcie kupiony
Witam .Dzisiaj stałem się posiadaczem SUZUKI GSF600S BANDIT. rok 2001. niebieska perła . Po jezdzie testowej jestem jestem mile zachwycony , powiem ,że jest jednak wielka różnica między bandziorkiem a byłym moto.Teraz tylko zarejestrować i czekać wiosny.POZDRAWIAM.
XJR 1300 na ohlinsah
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam !! Serdecznie gratuluję i chociaż nie jestem jeszcze stary i jesień życia przede mną to trzymam się cruiserów ale szczerze się cieszę z twojego zakupu.
Bandit - piękna rzecz !!!! (myślalem że jednak Volusia ) a Prymek niech siada na choppera jak będzie miał 60-tkę tylko niech uważa bo to wyzwanie ( :brawo: EvilD). Bardzo bardzo gratuluję :lol: :lol: :lol:
Bandit - piękna rzecz !!!! (myślalem że jednak Volusia ) a Prymek niech siada na choppera jak będzie miał 60-tkę tylko niech uważa bo to wyzwanie ( :brawo: EvilD). Bardzo bardzo gratuluję :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony wt, 7 mar 2006, 07:41 przez Lechul, łącznie zmieniany 1 raz.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- The Real One
- Województwo: łódzkie
prawie robi wielka roznice to samo b6 i b12Darek pisze:B6 , czy B12 co za różnica
zadowolenia z moto.
pozdro
CB400F ,CB1 ,XV500 ,CB750C ,GSF1200S ,X11 ,VT1100 ,x11,R1100s,V-raptor-serce suzuki
http://www.bikepics.com/members/krzysiofm/
http://www.bikepics.com/members/krzysiofm/
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam
Gratuluję wyboru, zazdroszczę zmian, życzę szerokiej drogi, do zobaczenia na :moto: !!
PS
Mój kolega zmiewnia stan cywilny 25 Marca i jak pogoda da radę to chciałbym mu jakąś bramę wspólnie z wami zamontować :twisted:, ale jeszcze się zgadamy !! No i może mały konwoik !!
Nara
Gratuluję wyboru, zazdroszczę zmian, życzę szerokiej drogi, do zobaczenia na :moto: !!
PS
Mój kolega zmiewnia stan cywilny 25 Marca i jak pogoda da radę to chciałbym mu jakąś bramę wspólnie z wami zamontować :twisted:, ale jeszcze się zgadamy !! No i może mały konwoik !!
Nara
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Gratuluję dobrego wyboru :brawo:
Wcześniej jeździłem na Bandit 600 jest bardzo dobry. Miał nakulane 60.000 i trzymał się bardzo dobrze. Mam słabość do nakedów a bandzir to jest to :twisted:
Ale chłopaki 1200 a 600 to jest potężna różnica - mówcie co chcecie.
Wiem co pisze bo obecnie mam 1200
Bandziorów jak najwięcej GRATULACJE :jupi:
Wcześniej jeździłem na Bandit 600 jest bardzo dobry. Miał nakulane 60.000 i trzymał się bardzo dobrze. Mam słabość do nakedów a bandzir to jest to :twisted:
Ale chłopaki 1200 a 600 to jest potężna różnica - mówcie co chcecie.
Wiem co pisze bo obecnie mam 1200
Bandziorów jak najwięcej GRATULACJE :jupi: