Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
melduje powrót do domu,
dzięki za super atmosferę i pyszne jedzonko
żałujemy tylko że tak krótko mogliśmy być z Wami, następnym razem postaramy się bardziej
:angry_smile: eee no futek sałatkę to robiła Julietta
my również w domu było super
dzięki za mega atmosferę i dobre słowa i ogółem za wsio :mrgreen:
do zobaczenia następnym razem
pozdrawiamy
Generał i Julietta
Dziękujemy wszystkim za spotkanie i zabawę, za wspólne biesiadowanie, wędkowanie, noszenie łódki, rasistowskie kawały, wspaniałe jedzenie i zimne picie...
Dzięki Jackowi Madejskiemu, Jędruli, Futkowi i jego ziomalom za odwiedziny. Wspaniały, udany weekend. Resztę opowiedzą zdjęcia.
Drużyna D&D też się meldują w domciu. Dziękujemy za wspaniałą zabawę i atmosferę i jedzonko i zimną wodę
Po raz 4 dziękuje PICIOWI I HALINCE !! za przygotowanie wszystkich pyszności oraz pozostałym za reszte jedzonka. Sobie też dziękuję że byłem grzeczny i posłuszny swojej kochanej Żonce
Dziękuję MODERATOROWI SPOTKANA czyli ROSIE za wspaniałą mowę powitalną i wszystkim nowym osobom za posłuszeństwo !!
Do zobaczenia przy kolejnym piciu
Wielkie Dzięki Wszystkim za wspaniałą zabawę.
Odwiedzającym (Dolnośląskie,Zachodniopomorskie)za miłą niespodziankę.
Lechulowi za wyrozumiałość podczas śpiewu 100 lat przez bandę pijusów :lol:
Pogodzie że potraktowała nas łagodnie
katering jak zwykle De Best
Czekamy na foty choć wiem że po publikacji nikt z nas Prezydentem nie zostanie
kolejna zabawa styczeń-luty 2013
Ostatnio zmieniony ndz, 6 maja 2012, 19:42 przez ROSA-magneto, łącznie zmieniany 1 raz.
Również meldujemy się w domu !!
Serdeczne dzięki za wspaniałe towarzystwo, wspaniały weekend Dziękujemy za odwiedziny, szkoda, że miałem tak mało czasu, aby pogadać z przyjezdnymi. Szczególne dzięki dla Grzesia Dilera za grillowanie i dla każdego z osobna, bo każdy coś do naszych spotkań wnosi pozytywnego
P.S Ja już fotki widziałem - jest ich niesamowicie dużo, są bardzo fajne, Robsonn pewnie z nimi walczy żeby je zapodać jak najszybciej (cenzuruje).
Podziękowanie dla Rosy za organizację imprezy i opiekę nad jej przebiegiem przez cały czas jej trwania !!
Do następnego...
SUZUKI GSF 600 S 97' ,... SUZUKI GSF 600 S K3',... Suzuki GSF 1250 SA K7,... ... ... ..Y MT-07 16'…,…ATAS 20’ 721-23-55-33
no nie Arik Ciebie nie było, więc mogłeś nie słyszeć tego iż nasze następne spotkanie Wlkp. odbędzie się dopiero w styczniu/lutym :roll: Wiadomo kulig, karnawał i te przebierańce... :czarodziej: Bardziej zatęsknimy za takowym towarzystwem przez ten długi dłuuugi czas, to i jeszcze lepiej będzie nam się bawić razem na zimowym spotkaniu :mrgreen:
ROSA pisze:Lechulowi za wyrozumiałość podczas śpiewu 100 lat przez bandę pijusów
Ejjjjjjjjj Byłbym zawiedziony gdybym Was nie usłyszał :angry_smile: Już prawie jak Letko zaczynam się czuć.
Szczerze mówiąc siedzieliśmy już w sobotę w siodle żeby dotrzeć do Was ale tym razem jeszcze się nie udało (zmiana planów )
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Chciałem podziękować za miłą gościnę. Przyjechałem na krzywy ryj a zostałem ugoszczony po królewsku. Tak na marginesie to niezły wypas tam macie z tym biesiadowaniem
Droga powrotna raz w deszczu a raz w ulewie. Zero suchego asfaltu.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.