Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Wytnij z bloku technicznego kształt brody . Bo bokach zrób dziurki dziurkaczem ( tylko 2 ) . Na tym kształcie wyklejaj dokładnie watę , ale nie zaklej dziurek ! . Przez dziurki przewlecz sznureczek naciągający się , zrób guzek i zakładaj !
Qgel, trochę kreatywności
ps. jeszcze brwi, okulary, worek i brzuch :lol:
paczę właśnie gdzie to spotkanie i to mi wychodzi ten "lokal" co byliśmy poprzednio, jakąś prowizję z tego macie czy jak :jezyk: przecież zaraz obok jest np pod czerwonym wieprzem jak już ma być taki klimat, albo mnóstwo innych lokali - nie rozumiem czemu się mamy tam męczyć
niby nie ważne gdzie ważne z kim ale bez sadomasochizmu
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil pisze:paczę właśnie gdzie to spotkanie i to mi wychodzi ten "lokal" co byliśmy poprzednio, jakąś prowizję z tego macie czy jak :jezyk: przecież zaraz obok jest np pod czerwonym wieprzem jak już ma być taki klimat, albo mnóstwo innych lokali - nie rozumiem czemu się mamy tam męczyć
dobra Emil zmieniamy lokal, załatw stolik na 30 osób, z dobrą komunikacją, blisko centrum, tylko taki żeby można było swobodnie się zachowywać, pogadać i nikomu nie przeszkadzać, szybko działaj, bo nie całe 8 godzin zostało :beat:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Emil pisze:paczę właśnie gdzie to spotkanie i to mi wychodzi ten "lokal" co byliśmy poprzednio, jakąś prowizję z tego macie czy jak :jezyk: przecież zaraz obok jest np pod czerwonym wieprzem jak już ma być taki klimat, albo mnóstwo innych lokali - nie rozumiem czemu się mamy tam męczyć
dobra Emil zmieniamy lokal, załatw stolik na 30 osób, z dobrą komunikacją, blisko centrum, tylko taki żeby można było swobodnie się zachowywać, pogadać i nikomu nie przeszkadzać, szybko działaj, bo nie całe 8 godzin zostało :beat:
przeciez nie mówię teraz zmieniać bo wiem że za późno zobaczyłem , ehh
jak zwykle widzę, że nie można mieć żadnych uwag lub sugestii bo od razu marudze i w ogóle
poza tym nie rozumiem czemu tyle osób twierdzilo że im się lokal nie podoba a na forum tylko ze 2 wyraziły opinię
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
OK Gwizdek, do 20 z wora nie wyjmujemy nic.
Pendzel, Zły, nie przyjmuję nieobecności do widomości
Emil, przyjdź dzisiaj pogadamy, po co zaczynać dyskusję wirtualną 5 godzin przed spotkaniem ? nie denerwuj Mikołaja bo rózgi nawet nie dostaniesz.
Rostwór gdzie jesteś ?!!
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
gdzie?? niespodziewane spotkanie z szefem, jeszcze wizyta w warszawskim salonie i będę zapier... do paragrafu, ale by nie podpaść niebieskiemu ludzikowi pod jakiś paragraf:)
mogę się kilka minut spóźnić, bo przez niezapowiedziane spotkanie nie mogę się wcześniej wyrwać. oby tylko korków od Janek nie było.
No to się dzisiaj będzie działo:) ostatni paragraf był naprawdę udaną imprezką:) choć bez mandatów się nie obeszło;P
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport
Ja dołączę po 19:30
Grażka nie wiem.... jeszcze nie wiem ( będzie ale nie wiem o której ).
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS