Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Pink pisze:
luzik - w prezencie zaśpiewasz nam kolendę :jezyk:
nie będę ..powiem więcej - nawet życzeń nikomu składać nie będę o ..życzenia naturalnie sam przyjmę w każdej ilość podobnie jak prezenty
luzik jest antyświąteczny.
ej ..ale piwo to chyba będzie można pić ? ..bo jak nie to chyba mi coś wypada akurat w ten dzień
GS-F N600 (105000km) --> italian whore (16000 + 14000km++)
It's Good to be Bad :devil:
Dzięki za (pewnie ostatnie w tym roku) spotkanie ,jedzonka -patrząc na luzika- starczyło i było oki :lol: ?? Jeszcze raz złożę Wam w tym wątku życzonka wszystkiego co dobre i szczęśliwe ,dużo uśmiechu i radości w te święta i na co dzień w nowym roczku.Do rychłego zobaczenia :twisted:
SV 650,GSR 600 -odjechały...GSF 1200SA -historia,co dalej? a teraz duże JAJCO + KOT ALBINOS
501766300
GG 11551446
Dzięki za spotkanie, opłatek, prezenty, kupę śmiechu, jedzonko i jeszcze raz Wszystkiego najlepszego na Święta
Pink & Lemur
Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę
--------------------------------------
GSX600F - pierwsza miłość
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
--------------------------------------
Renifer Rudolf już grzeje kopyta.
Mikołaj w pośpiechu prezenty chwyta.
Niech wszystkie smutki wnet pójdą w kąt.
-Ja już dziś Wam wszystkim
życzę Wesołych Świąt!
p.s. Sorki za nieobecność w dniu opłatkowym. Niestety miałam szpital w domu -na szczęście wszystko się już klaruje. Do zobaczenia :papa:
Również dziękuje wszystkim za spotkanie w dosyć licznym gronie. Miło było Was zobaczyć i spokojnie pogadać w tym zabieganym okresie.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego wszystkim !!