LS 650 przelewa paliwo

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Chopper i Cruiser, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
ODPOWIEDZ
jacekk1301

LS 650 przelewa paliwo

Post autor: jacekk1301 »

Może ktoś mi pomoże,w moim ls 650 paliwo przelewa się wężykami,wymieniony zaworek iglicowy,umyty benzyną ekstrakcyjną,przedmuchany,sprawdzony filtr powietrza,sprawdzone membrany.Nie wiem co jeszcze mogę zrobić.wcześniej palił na tyka i nagle coś takiego
marian07

Re: LS 650 przelewa paliwo

Post autor: marian07 »

Jacek opisz dokładniej ten objaw przelewania się paliwa, coś może wydumamy.
(Kranika nie masz zastawionego przypadkiem w położeniu PRI?)
jacekk1301

Jak odpalę pochodzi 2 sekundy i gaśnie później próbuję aż odpali i jak odpali na obrotach to z wężyków przelewowych leci paliwo aż się zaleje i zgaśnie.Może wiesz jaki powinien być prawidłowy poziom paliwa w gaźniku? kranik mam ustawiony na on lub rez
marian07

jutro z rana wstawię o poziomie (mam w fabryce na kompie) - nie mogę tylko zczaić o które wężyki przelewowe chodzi, jakbyś mógł tak coś więcej rozjaśnić.
jak ściągniesz wężyk paliwowy z kranika gdy położenie ON i RES to oczywiście paliwo nie leci? (no wiadomo jak silnik wyłączony)
jacekk1301

Chodzi o dwa wężyki które nie są nigdzie podłączone to są chyba odpowietrzniki.Nie jak ściągnę wężyk to paliwo nie leci
marian07

tylko takie dane mam:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jacekk1301

Dzięki jutro ustawię.Myślę że właśnie poziom paliwa jest przyczyną. Jak ustawię to napiszę jaki rezultat
jacekk1301

DZIĘKI MARIAN, ustawiłem poziom paliwa i chodzi jak zegarek.Jestem Ci dłużny browara
marian07

damy radę wypić kiedyś tam, jakbyś nie miał serwice manuala to mam po niemiecku - podaj mi maila na pw i podeslę.
ODPOWIEDZ