Termin może ulec zmianie jak będzie mocno zimno i będzie padał deszcz
Mile widziane Bractwo z innych regionów:)
SeeYa :aniolek:
Moderator: marig
Trzy dni przed - trzy dni poqgel pisze:Dzień po urodzinach, nie wiem czy się podniosę
Roland to placek z jabłkami i rabarbarem ma tak krótki termin przydatności ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Roland pisze:
A tak na marginesie , to nie lepiej zrobić to 07-04 ? Do 11-04 żarcie poświąteczne może będzie już trochę czuć :lol: :lol: :lol:
Spokojnie Rolandzie, to było tylko pytanie a nie żądanie! Udzieliłeś mi odpowiedzi bardzo wyraziście i jest GIT :beat: . Może i pisano o tym wcześniej ale jakoś umknęło mej uwadze. Napisałeś jeszcze o jakimś strachu, wybredzaniu itp. Ja nic takiego nie pisałem :roll: Zadałem tylko jedno małe grzecznościowe pytanie i tyle. Czy będę czas pokaże... Jak wspominałem już wcześniej, mam do pracy ale może uda mi się zamienić :hmm:Roland pisze:Wielokrotnie o tym pisano , a ostatnio Kosik pisał bardzo szczegółowo . Spotkania Bractwa Suzuki są dla Braci i Sióstr oraz ich najbliższych . Jeżeli chcesz przylecieć z kolegami to wpadaj na Augustowskie Motonoce - impreza ogólnodostępna 12-14 czerwiec . A z jakiego miasta na Podlasiu jesteś , ze boisz sie w tak ,, daleką " drogę wybrać się sam . Ja jak miałem chęć spotkać się z BS sam latałem nad Soline , do Ustronia , Jarnołtówka czy do Jantara i jakoś nie wybredzałem . Pamiętam tylko jedno spotkanie integracyjne na Podlasiu jak Kosik został modem podlaskim . Może najwyższy czas zacząć wziąć przykład np. od Słoików , Ślązaków , Pyraków czy Rybaków i zacząć częściej się integrować w tym Podlaskim i to obowiązkowo , a nie jak mi się chce .