Śmiganko 2006-09-04
Moderator: Shenson
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
Śmiganko 2006-09-04
jak ktos chce sie przylaczyc to w poniedzialek robimy mala traske w tempie "sportowym" :twisted: (oczywiscie na spokojnie, bez szalenstw)
jakos tak w okolicach 19 start (oczywiscie jak bedzie sucho) mozna usatlic np. na BP kolo McDonalda przy rozjezdzie Terespol/Lublin ("Warszawa"-Wesoła)
ustalonej trasy nie podam, bo "ściany mają uszy" :jezyk: przewidywany dobry asfalt, maly ruch i kilka zakretow
jakos tak w okolicach 19 start (oczywiscie jak bedzie sucho) mozna usatlic np. na BP kolo McDonalda przy rozjezdzie Terespol/Lublin ("Warszawa"-Wesoła)
ustalonej trasy nie podam, bo "ściany mają uszy" :jezyk: przewidywany dobry asfalt, maly ruch i kilka zakretow
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- Moderator
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Otrzymane Polubienia: 15
wiedzialem, ze Ci sie spodoba :twisted:qgel pisze:Emil, a ja z LS-em moim dam radę ? :?
jasne ze damy rade: http://www.slownik-online.pl/kopalinski ... 60F32F.php
a co ja, Twoja mamusia czy co? chcesz to jedz, jak sie wywalisz to... bedziesz wywalonyfiger pisze:A ja z gwozdzikiem w kole moge sie z Wami zabrac?
Powietrze nie schodzi - moge? :roll:
jak uszkodzenie bardzo z wierzchu to raczej spoko, ale zasadniczo to z czyms takim powinno sie leciec tylko po nowe opony a nie (nawet krotka) trase - mimo iz bedziemy jechac powoli - bo przeciez wszyscy wiedza, ze powoli jezdze (sie ze mnie wszyscy smieja, ze powoli jezdze :cry2: )
nie ma pogody, nie ma imprezyradez9 pisze:Jest pogoda = ja jestem.
pozdrawiam,
Emil
Emil
-
- BS Brother
e tam, 130km/h wyciągne - to mi nie uciekniecie :moto:Emil pisze:http://www.slownik-online.pl/kopalinski ... 60F32F.phpqgel pisze:Emil, a ja z LS-em moim dam radę ? :?
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+