wielkie piwozlopanie odc. 1
Moderator: FUTEK
wielkie piwozlopanie odc. 1
Witam ! razem z hikorem wpadlismy na nowy sposob uatrakcyjnienia naszych spotan ( coby brac w wiekszej ilosci sie zebrala ) a wiec :
bracia z zachodniopom. czyli Szczecina ( bo z innych miast- procz moze jeszcze z Koszalina - jakos sie nie udziela . - zlosliwy przytyk autora postu :twisted: ) mogla by sie spotkac gdzies w zaciszu portowej tawerny by przy pomocy zlocistego sponiewierac sie okrutnie kulturke propagowac nam wiec czekam na liczny odzew braci tych starszych jak i tych mlodszych ( tych jezdzacych i tych co juz bron i konia zlozyli na spoczynek) . Panowie Larum graja !
co do daty proponuje sobota za tydzien godzinka 20-21. miejsce do ugadania -rzucajcie propozycje byle w szczecinie bylo!
bracia z zachodniopom. czyli Szczecina ( bo z innych miast- procz moze jeszcze z Koszalina - jakos sie nie udziela . - zlosliwy przytyk autora postu :twisted: ) mogla by sie spotkac gdzies w zaciszu portowej tawerny by przy pomocy zlocistego sponiewierac sie okrutnie kulturke propagowac nam wiec czekam na liczny odzew braci tych starszych jak i tych mlodszych ( tych jezdzacych i tych co juz bron i konia zlozyli na spoczynek) . Panowie Larum graja !
co do daty proponuje sobota za tydzien godzinka 20-21. miejsce do ugadania -rzucajcie propozycje byle w szczecinie bylo!
Witam.
W ramach ciekawostki dodam, że pomysł zrodził nam się w głowach i został omówiony na skrzyżowaniu gdy czekaliśmy na zmianę świateł. Wniosek z tego taki, że jak jedziesz - nie myślisz tylko szczytujesz
Ja jestem jak najbardziej za. Jakaś portowa mordownia z dużą dozą rozrywek wszelakich - mile widziana Może Tawerna :?: :roll:
hikor
W ramach ciekawostki dodam, że pomysł zrodził nam się w głowach i został omówiony na skrzyżowaniu gdy czekaliśmy na zmianę świateł. Wniosek z tego taki, że jak jedziesz - nie myślisz tylko szczytujesz
Ja jestem jak najbardziej za. Jakaś portowa mordownia z dużą dozą rozrywek wszelakich - mile widziana Może Tawerna :?: :roll:
hikor
no estem hikorrrrro czemu mnie wzywasz? czym ci ja pomoc moge?? czyz nie wspominalem zem w pracy totalnie czas swoj poswiecic musze ? lecz bez paniki . moze wieczor sobotni i niedzielny w pokoju spedzic mi przystanie bez zgielku i halasu pracy aha - co do miejsca spedzenia czasu naszego na uciechach to koniecznie portowa i mordownia
PS. Dayanek , a ty godosz po noszemu? :twisted:
PS. Dayanek , a ty godosz po noszemu? :twisted:
ustalone! mordownia- tawerna na boch. warszawy w srode o 20 lub 21 ( ja zaczne o 20 ) jak ktos ma trudnosci z trafieniem to dzwonic ! moj tel 509516569 . nie szykowac sie na balange do rana bo swieta ida ( jak zonie nie pomoge w przygotowaniach to mi urwie....... a bez tego jazda juz nie ta sama) milo bedzie spotkac was jeszcze raz w tym roku mam nadzieje zobaczyc wszystkich braci ( bez wykretow tylko pracą - o tej porze nikt nie pracuje przy zdrowych zmyslach) pisac na pw kto przeczytal bo zaproszenia imienne bede slal