Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
dobrze jest czasem posiedzieć i pogadać w gronie fajnych znajomych ......... zwłaszcza nad symbolicznym śledzikiem :lol:
ps. szkoda że ja nie mogłem zalać tego śledzika browarkiem ....... ale w przyszłym roku na kolejnym spotkaniu postaram się to nadrobić :piwko2:
pozdr
Gwizdek
Cieszę się niezmiernie ze przybyło tyle osób, których dawno nie widziała na spotkaniu SZOK . Było super miło, pośmiać się z Wami i popić .
Mam nadzieje, że na kolejnych spotkaniach też będzie tak liczna grupa !!
Fanie było Was poznac i spotkac się w takiej atmosferze! Postanowione, że z Kasią będzimy się częściej pojawiac , a co do sesji wrześniowej to jeszcze pomyślimy...
A ja nie dojechalem z kilku przyczyn obiektywnych, ale i tak wszystkim zycze wszystkiego dobrego i do zobaczenia w przyszlym roku juz na wlasnych 2 kolach mam nadzieje.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki. <----|======================== <----'
dopiero wróciłem z roboty... więc niestety nie miałem jak do Was dotrzeć. nie mogłem złożyć życzeń osobiście. Chciałbym Wam życzyć przede wszystkim spokojnych świąt.... a resztę sami sobie dopowiecie:P
ETZ 251 VX800 VX800' TL 1000 S --> TL 1000SLiter w dwóch kuflach TygrysSport