Studi na 4 kołach
Moderator: Shenson
Studi na 4 kołach
Dzisiaj jadąc drogą na Białołęce, od strony więzienia nagle minął mnie biały VW Lupo Z taką prędkością że myślałem że ktoś zwiewa z pierdla. Ale nie to był Studi i chyba chciał postawić Lupu na dwa tylne koła
Ps. Studi ten czarny seat co cie próbował gonić, to byłem ja :twisted: zerkaj czasami na boki
Kurna Studi wsadziłeś w niego silnik od GSX-Ry
Ps. Studi ten czarny seat co cie próbował gonić, to byłem ja :twisted: zerkaj czasami na boki
Kurna Studi wsadziłeś w niego silnik od GSX-Ry
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Jakby zwiewał z pierdla to sam podmuch by Cię wykopyrtnął
Studi napewno sprawdzał ile daje Lupisko
Jak jeszcze ma tam TDI motorek to pewnie teraz siedzi na hamowni u Mastersa (taka reklama ukryta :roll: ) i żali się, że jak mu lepszej mapy wtrysku nie wczytają to chyba se bi-em-dablju sprawi coby czarne Seaty go nie miały szans rozpoznać
Białe Lupo...............
O matko :olaboga: .......... białe :olaboga: .....................
Studi napewno sprawdzał ile daje Lupisko
Jak jeszcze ma tam TDI motorek to pewnie teraz siedzi na hamowni u Mastersa (taka reklama ukryta :roll: ) i żali się, że jak mu lepszej mapy wtrysku nie wczytają to chyba se bi-em-dablju sprawi coby czarne Seaty go nie miały szans rozpoznać
Białe Lupo...............
O matko :olaboga: .......... białe :olaboga: .....................
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Widzisz Jarek, mówiliśmy Ci tyle razy, żebyś wreszcie przykleił naklejkę (wiem wiem odpadła, ale musisz druga kupić albo załatwić).
Jakbyś miał naklejkę to by Cię studi na 100% poznał .
A białej strzały NIGDY nie dogonisz ona ma Turbo doładowanie właśnie od GSX-Ry . Coś wkońcu musiał zrobić z tym silnikiem :lol:
Jakbyś miał naklejkę to by Cię studi na 100% poznał .
A białej strzały NIGDY nie dogonisz ona ma Turbo doładowanie właśnie od GSX-Ry . Coś wkońcu musiał zrobić z tym silnikiem :lol:
haha - no nie mów, że ten pan w kapeluszu i okularach - to byłeś TY
hihi a tak powaznie, to zrobiłem tak, bo miałem skręcać w prawo, a później doszło do mnie ze powinienem jadnak jechać prosto i istotnie spieszyło mi się troszkę
następnym razem mrygnij kilka razy i się kapnę
a silnik istotnie z turbinką tyle ze mikroskopijną
pozdrówka
hihi a tak powaznie, to zrobiłem tak, bo miałem skręcać w prawo, a później doszło do mnie ze powinienem jadnak jechać prosto i istotnie spieszyło mi się troszkę
następnym razem mrygnij kilka razy i się kapnę
a silnik istotnie z turbinką tyle ze mikroskopijną
pozdrówka
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Może jeszcze na Rozpoczęciu Sezonu BS będą ale 2 oo bliżej cokolwiek dla Remiego. No ale jak się "połyka" nie kilometry tylko czasoprzestrzeń jak Emil to w sumie nie ma to znaczeniaEmil pisze:np. w 2oo maja (ul. Tunelowa)
Pozdro "przykurcze" !!
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Lechul pamiętaj że Studjemu pozycja została z GSX-Ry, mimo że choś zmienił motocykl ale nawyki pozostają , Polo cięszko na koło postawić , to chociarz nad kierownicą pochylić się może. W ten sposób nawet katamaranem o pozycji "przykurcz" niezapomina. Chwalić go zato trzeba a nie ganić bracia. A JareNF tak pisze bo jeszcze niewie co znaczy jeden litr , Trzeba mu wybaczyć , przeciesz i on musi mieć kiedyś ten pierwszy raz.
Ps. Szczęsliwego Nowego Roku dla wszystkich
Ps. Szczęsliwego Nowego Roku dla wszystkich
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
spoko Kudlaty, na wiosne mu wytlumacze :twisted:Kudłaty pisze:A JareNF tak pisze bo jeszcze niewie co znaczy jeden litr
oj bedzie chory chodzil.. (bo oni nigdy nie sluchaja!)
PS. a Studi to sie nigdy nie nauczy jak sie jezdzi po drogach publicznych :niee: :jezyk:
poza tym jego to pewnie nawet jadacego na rowerze nie sposob dogonic - co wyprawial na burgmanie to moje dodatkowe 150 konikow bylo w takim szoku ze odmawialo wspolpracy i tez nie szlo go dogonic (zmeczony bylem.. ale drugi raz to nawet nie bede probowal tego wariata gonic )
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal