10 lub 11 LUTY-spotkanko +oblewanko
Moderator: KROPEK
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
10 lub 11 LUTY-spotkanko +oblewanko
Zakładam nowy post żeby wszystko było jasne i nikt nie miał pretensji, że nie wiedział o spotkaniu. Otóż Bidziu zaproponował spotkanko w Lutym 10 lub 11 z naciskiem na 10 :twisted: , jeżeli się dobrze zakuje i zaliczy egzam... jeżeli da ciała no to przesuniemy na nastepny tydzień. Buźka mi się cieszy, bo już dawno was nie widziałem, za spotkaniem opowiedział się już Raff, Barst oczywiście Bidziu i Kropek również. czekamy na resztę i propozycje lokalowo godzinowe.
Pozdrawiam :angry_smile:
PS
Serdecznie zapraszam wszystkie siostry i braci, tych znanych i tych nie znanych lub czekajacych na aktywację konta i wogóle :twisted: wszystkich chętnych !!
Pozdrawiam :angry_smile:
PS
Serdecznie zapraszam wszystkie siostry i braci, tych znanych i tych nie znanych lub czekajacych na aktywację konta i wogóle :twisted: wszystkich chętnych !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: -
- Kontakt:
Re: 10 lub 11 LUTY-spotkanko +oblewanko
Chyba dopiero wtedy jest powód do oblewania ... czy nie ? Przynajmniej za moich czasów tak było :lol:KROPEK pisze:jeżeli da ciała no to przesuniemy na nastepny tydzień.
Więc o przesuwaniu terminu nie ma co mysleć ..... przyjechać bym chciał, ale chcieć a móc to dwie różne sprawy ... dowiem sie godzinę przed czy będę
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział ... "dziwkowaty" Bandit 600N
-
- BS Brother
- Kontakt:
Ja odpadam w cały ten weekend i dopiero w następny mogę się stawić, a szkoda poznałbym kilka osób z regionu, a tak przyjdzie jeszcze na to trochę poczekać.
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Dobra więc proponuje zrobić tak, że jedno spotkanko teraz 10go (w następny weekend narazie odpadam również) a część Torunia zbierzemy na następnym spotkanku moze być nawet w Toronto powiedzmy 2 tyg. później i to już jak Wam będzie pasowało ok?
Bo z doświadczenia wiem, że nigdy nie ustali się takiego terminu żeby wszystkim pasowało , a najczęściej połowie pasuje, a połowie nie...
Bo z doświadczenia wiem, że nigdy nie ustali się takiego terminu żeby wszystkim pasowało , a najczęściej połowie pasuje, a połowie nie...
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA