Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
WITAM KOLEGÓW!CZY JEST TEŻ KTOŚ MOŻE Z PIŁY LUB OKOLIC NA SPOKOJNIEJSZYM SPRZĘCIE?MOŻNA SIE ZMÓWIĆ I TROCHE WSPÓLNIE COŚ ZORGANIZOWAĆ-JAKIŚ WYPAD.CZEKAM NA ODZEW.
Witam Mam propozycje przeprowadz się do Konina tu nas jest kilku motocyklistow aktywnie śmigających Napewno znajdziesz bratnią dusze do śmigania po okolicy
Witam. :papapa: Jestem z Czarnkowa więc chyba najbliżej Ciebie. Jest nas tu około 30 jeźdżców na różnych sprzętach. Nie widzę problemu aby się spiknąć i pośmigać. Latem często bywamy w Pile na lotnisku (przeważnie w niedzielę) więc wystarczy jeden e-mail i brykamy :moto: . Pozdro
Lodzia jak bedziecie śmigać do piły jakaś wieksza grupą jak już śniegi stopnieją to nie zapomnij o mnie...
nie sądziłem że aż taka liczna grupa tu w okolicy
macie jakiś club czy taki spontan??
Karus. Klubu nie mamy i nie chcemy zakładać. Jest to totalny spontan, ale wystarczy jedno hasło i cała ekipa się zbiera.Najczęściej jest to sobota albo niedziela. Grupa jest zgrana więc czasami jeździmy nawet w tygodniu ( 7-8 osób).Nie ma sprawy, dam ci znać jak tylko będziemy śmigac. Na pewno gdzieś w połowie kwietnia będziemy jak co roku organizować takie regionalne rozpoczęcie sezonu. Imprezki są super. Jak już będzie znana dokładna data to ci podam. Jak masz jakichś kumpli na moto to też ich zabierz. Im nas więcej tym zabawa lepsza. To do zobaczenia. :papa:
Witam luknijcie na datę postu Wolfa !!
Od dawna nie zaglądał na stronę, już chyba z rok nic nie napisał, więc nie liczyłbym na szybką odpowiedź!!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500