Lubostron?
Moderator: KROPEK
Lubostron?
Moze by tak zaprosic chlopow do kuj-pom.! Sporo rzeczy do objezdzenia by bylo!Np. Lubostron,Biskupin,Wenecja,zamki:Swiecie,Gniew,Malbork.
W Lubostroniu noclegi nie drogie ale nie pamietam ile w sumie miejsc by bylo, w sezonie robia kolonie wiec mysle ze sporo! Jak jest ktos chetny pomoc w organizacji to wrzucamy posta z zaproszeniem na ogolny i dzialamy! Mysle ze chetni sie pojawia!
W Lubostroniu noclegi nie drogie ale nie pamietam ile w sumie miejsc by bylo, w sezonie robia kolonie wiec mysle ze sporo! Jak jest ktos chetny pomoc w organizacji to wrzucamy posta z zaproszeniem na ogolny i dzialamy! Mysle ze chetni sie pojawia!
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Wtam!!
Chętni są zawsze nie wiem tylko czy ich wystarczy. Mało nas tu i jakoś nic nie przybywa ale można i należy to zmienić wieżę, że jest u nas dość ludzi na tyle kreatywnych aby coś takiego zorganizować.
No pany do roboty i pomysłami rzucać i burzę muzgów robić!!
Pozdrawiam!!
PS. jestem za!!!!!! :devil:
Chętni są zawsze nie wiem tylko czy ich wystarczy. Mało nas tu i jakoś nic nie przybywa ale można i należy to zmienić wieżę, że jest u nas dość ludzi na tyle kreatywnych aby coś takiego zorganizować.
No pany do roboty i pomysłami rzucać i burzę muzgów robić!!
Pozdrawiam!!
PS. jestem za!!!!!! :devil:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500