Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Witam i pytam czy ekipa cosik myslala o wypadznie w weekend do Kazimierza bo pewnie jak iecie jest ten zlot czy piknik ( nie wiem dokaldnie co) ale browarka w towarzychu mozna wy spoic / pozdro 3mka
Witam wszystkich:)
Impreza w Kazimierzu zaczyna sie 30.04 i trwa do 03.05 z tego co znalazłam w necie to jest jakieś Katolickie Otwarcie Sezonu Motocyklowego...
Zapewne, jak to zwykle bywa, beda jakies koncerty i ogólnie jednym słowem impreza
Czyli weekend mamy zaplanowany
Witam To otwarcie sezonu w K B ma być coś w rodzaju rajdu po zabytkach sakralnych wschodniej wielkopolski Ale przekonamy się sami jak będzie Pozdrawiam Panika
Witam Impreza zapowiada się kuszaco Loty samolotem ponoć wystawa motocykli grile koncerty itp Motocykl już na chodzie Więc do zobaczenia Pozdrawiam wszystkich Panika
witam, nie bede tworzył nowego tematu, ten ciutek odświeże, w tym roku 2006 w długi weekend też jest coś w kazinku, tylko w ŚM wyczytałem że to ma być jakiś rajd czy coś, ktoś ma jakieś lepsze informacje ???
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996