przy okazji wypadu do DD Orzesze z okazji dnia dziecka, chcieliśmy Was zaprosić na griila do nas do Katowic Trochę miejsca do spania i na parkowanie moto mamy - wiec myślę, że sie wszyscy pomiescimy.
Maryla pisze:Moi Mili,
przy okazji wypadu do DD Orzesze z okazji dnia dziecka, chcieliśmy Was zaprosić na griila do nas do Katowic Trochę miejsca do spania i na parkowanie moto mamy - wiec myślę, że sie wszyscy pomiescimy.
Motoschiza pisze:Będę- chyba że żona zacznie rodzić
O której początek spotkania i gdzie w Katowicach :?: :?:
Podaję adres dla tych , którzy nie dadzą rady jechać wcześniej z nami do Domu dziecka w Orzeszu. :
Katowice- Piotrowice ul Armii Krajowej 89 (taki duży fioletowy budynek na drodze prowadzącej z Podlesia do Ligoty) - jeśli jest potrzeba ,aby wytłumaczyć dokładniej - mówcie.
Natomiast godziny - nie dokońca potrafię określić, nie wiem ile czasu spędzimy w Orzeszu, i nie wiem czy Bracia nie wpadną na pomysł śmignąć gdzieś jeszcze. Myslę, że po 19 powinniśmy się zjawić w Katowicach (????)
mam bliżej nieokreśloną AWARIĘ elektryki w moim Intruzie i jak jej nie zlokalizuję i nie usunę to raczej wypadaz z zabawy
edit: dzięki pomocy Bohasa (podsunął mi pewien trop THX) problem został zlokalizowany w czasie 30 sek od wejścia do garażu i już jutro motorek będzie znów żył :twisted:
a tak na poważnie to pękło oczko z plusowego kabla przy aku.
jednak BĘDĘ :lol:
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Dzięki za iprezke grill był PYSZNY hehe impreza przednia choć poranek o 6.30 nienależał do przyjemnych i walka z Sonią przed drzwiami :D:D o takim bólu głowy ze ho ho ho
można śmiało powiedzieć ze impreza trwała raz tu raz tam Sławek był z tego chyba najbardziej zadowolony hehe :D "choćby śnieg padał..." czy też "choćby słońce świeciło ...." :D:D to i tak kursować trza było