Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
No to mam pierwszą kontrolę na motocyklu za sobą. Lecę sobie z Ostrzyc do Chojnic. Wlatuje do Dziemian już w nocy i widzę czerwone machające światełko :shock:
Hebluje, zawracam i podjeżdżam do "szanownej władzy". Wynik 96 na 50-tce. 8 punktów i 300-400 złotych - mówi do mnie policjant.
Ja mówię, że żadnych punktów nie mam i bezrobotny aktualnie
Skończyło się na upomnieniu :twisted:
Pit kiedyś napisał jakiej gadki należy używać w negocjacjach z byrtyjską policją. Było tam o "progresywnej jeździe", "działaniach prewencyjnych" i jeszcze innych paru zwrotach grzecznościowo-negocjacyjnych.
A u nas okazuje sie, że działa "jestem bezrobotny".
Co kraj to obyczaj............
Dobrze, że nie złapali cię na lasso
Pozdrówka !!
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
Ja ostatnio za podwójną ciągłą pod Olsztynem nie miałem tyle szczęścia... Ani szybko nie jechałem, na światłach mijania... z przeciwka pusto, a że średnia katamaranów ok 30km/h to postanowiłem powymijać...
Zatrzymałem się na machnięcie lizaka, w nadzieji, że może z tej okazji mnie puści... ale niestety... 200PLN, 5pkt karnych... nie pomogły żadne metody negocjacyjne :evil: