Spotkanie w Koszalinie
Moderator: FUTEK
Spotkanie w Koszalinie
Ahoj!
W zachodniopomorskim żyje tylko jedna część-ta bliżej Szczecina. Proponuję więc małe spotkanie w Koszalinie! Termin do ustalenia, jako rozrywkę to proponuję wjazd na tor, pogadam z człowiekiem, który się torem zajmuje i myślę, że będziemy mieć wejście za darmo. Oczywiście polatanko obowiązkowe :twisted:
Co Wy na to? Jeśli chodzi o termin to proponuję jeszcze sierpień, albo początek września.
Pisać pisać!
W zachodniopomorskim żyje tylko jedna część-ta bliżej Szczecina. Proponuję więc małe spotkanie w Koszalinie! Termin do ustalenia, jako rozrywkę to proponuję wjazd na tor, pogadam z człowiekiem, który się torem zajmuje i myślę, że będziemy mieć wejście za darmo. Oczywiście polatanko obowiązkowe :twisted:
Co Wy na to? Jeśli chodzi o termin to proponuję jeszcze sierpień, albo początek września.
Pisać pisać!
Re: Spotkanie w Koszalinie
nie no spoko....przyjedziemy , tak jak ty spotkales sie z nami w bagiczu :twisted:
Widzę, że mój błąd nie został zapomniany i dobrze. mam nauczkę, żeby mówić co i jak-ale tak naprawdę to nie mogło mnie być, bo wyjeżdżałem, ale przepraszam, że o tym nie powiedziałem. mea culpa.
Ale, jako że chciałbym się z Wami zobaczyć i nie jestem perunopodobnym, to jakby ktoś chciał zawitać do nadmorskiego Koszalina jeszcze w wakacje to zapraszam i obiecuję dobrą organizację!
Może ktoś? Może jakiś weekendzik?
Ale, jako że chciałbym się z Wami zobaczyć i nie jestem perunopodobnym, to jakby ktoś chciał zawitać do nadmorskiego Koszalina jeszcze w wakacje to zapraszam i obiecuję dobrą organizację!
Może ktoś? Może jakiś weekendzik?
Oj panowie te soboty to mię dobiją, ja w tym sezonie NIE MAM SOBÓT ale gdybyście mieli zamiar się spotkać w jakiś inny dzień to ja chętny owszem jestem
to ja bym proponował we wrześniu, drugiego jest niedziela, więc mam nadzieję że pasowałoby Wam! dajcie znać, to bym zadzwonił na tor, bo jak rozumiem chcemy na tor wpaść?!
pozdrawiam
pozdrawiam
jak dla mnie termin jak najbardziej realny, pozostaje tylko wymyślić miejsce spotkania wew tym Koszalinie. tak sie składa że akurat 1go miała do mnie przyjechać kuzynka z Koszalina to może zamiast tego ja ją odwiedzę i się przenocleguję w Koszalinie. Znacie jakiś dobry parking strzeżony w okolicy Tuwima?
Legion się chyba obraził, że nic nie pisze... :PP-taki mały żarcik
No to ustalamy termin 2 września, niedziela, co do godziny to ustalimy, a miejsce spotkania to plac przed ratuszem. Mam nadzieje, że każdy trafi. A co do parkingu, to najpierw dowiem się gdzie jest ul. Tuwima i znajdę parking!
Michał
No to ustalamy termin 2 września, niedziela, co do godziny to ustalimy, a miejsce spotkania to plac przed ratuszem. Mam nadzieje, że każdy trafi. A co do parkingu, to najpierw dowiem się gdzie jest ul. Tuwima i znajdę parking!
Michał
Jeśli to spotkanie dojdzie do skutku to ja się pisze na nie. Zawsze miło zrobić sobie wycieczke.
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
witam Panowie.
ja nic nie obiecuje bo w sobote mam impreze, zresztą jak co sobota, tylko ta ostatnia była wolna od trunków gdyż czekała mnie droga 650 km na moto-było extra. Ale zobacze moze bedzie dobrze.Quntos daj znac co i jak na komórke albo na gg.
ja nic nie obiecuje bo w sobote mam impreze, zresztą jak co sobota, tylko ta ostatnia była wolna od trunków gdyż czekała mnie droga 650 km na moto-było extra. Ale zobacze moze bedzie dobrze.Quntos daj znac co i jak na komórke albo na gg.
Pozdrawiam Radek
H-CB1 ->SV 650sK3->GSR750 L01+Tytan Akrapek->GSR1200+Tytan Akrapek
601 795 498
BS - radoslaw.fut@futex.pl
B RH+
601 795 498
B RH+
nie obrazil sie tylko nie wiem czy bede mial moja suczke :? co prawda dzis kolo sie odezwal od czesci lecz nie wiadomomo czy serwis sie wyrobi ze zlozeniem sprzeta wiec po co trzec gymbe po proznicy?? raczej na 21 wrzesnia sie szykuje z wycieczkami - o ile bedzie mi jeszcze wolno :twisted:
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
To jak jest z tą godziną ? i miejscem spotkania ?
AdamOSA
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
-
- Moderator
- Województwo: zachodniopomorskie
z tego co widze to aczej nic nie wypali. Moja połowa powiedziała ze limit km na ten sezon juz wyczerpałem i ze jak chcem to moge tylko do pracy sobie śmigac.
Pozdrawiam Radek
601 795 498
B RH+
601 795 498
B RH+
Cześć!
sorry że nie pisałem, ale nie miałem komputera przez ostatnie dni.
Spotkanie nadal aktualne! dajcie tylko znać o której byście byli w Koszalinie, bo ja jestem cały dzień. Proponuje spotkanie np o 13 w niedzielę pod koszalińskim ratuszem. Latanie na torze już mam umówione, zaklepałem też pogodę.
Napiszcie kto będzie na 100%.
Pozdrawiam i do zobaczyska
sorry że nie pisałem, ale nie miałem komputera przez ostatnie dni.
Spotkanie nadal aktualne! dajcie tylko znać o której byście byli w Koszalinie, bo ja jestem cały dzień. Proponuje spotkanie np o 13 w niedzielę pod koszalińskim ratuszem. Latanie na torze już mam umówione, zaklepałem też pogodę.
Napiszcie kto będzie na 100%.
Pozdrawiam i do zobaczyska
Jeśli nie bedzie dużego deszczu to przyjadę, na torze chętnie pośmigam (po raz pierwszy :twisted: ).
Mam nadzieję, że ta rezerwacja pogody zadziała
Mam nadzieję, że ta rezerwacja pogody zadziała
pogoda na wp.pl mówi że będzie cieplej niż dzisiaj, ale zakładając, że według ich prognozy dzisiaj pada (a tak naprawdę jest słonecznie i bezchmurnie) to niewiele można stwierdzić.
Przyjeżdżajcie przyjeżdżajcie! 13:00 pod ratuszem
P.S. Ja właśnie wyjeżdżam. mogę nie mieć dostępu do kompa. jakby coś to mam telefon 600295016:)
Przyjeżdżajcie przyjeżdżajcie! 13:00 pod ratuszem
P.S. Ja właśnie wyjeżdżam. mogę nie mieć dostępu do kompa. jakby coś to mam telefon 600295016:)