Myślę (już za długo
Jeszcze kilka danych o mnie dla pełniejszego obrazu: wzrost 182, waga więcej niż słuszna
Dzięki za wasze sugestie i opinie, doradźcie co wybralibyście na moim miejscu.
Zawsze możesz dłużej - wystarczy że zabierzesz z mojego garażu Marasia a w zamian zostawisz paczuszkę z banknotami NBPziutecki pisze:Nie mam okazji sprawdzić na dłużej; jedyne co to kilka kilometrów na Maruderze 800 kolegi zrobiłem - oczywiście fajnie się jechało, ale krótko.
Tutaj z Lechulem zgadzam się w 100%. Moja Maruda była z roku 2000 a Intruz jest z 1996 i do tej "przesiadki" musiałem dołożyć trochę grosza. Poza tym znalezienie egzemplarza w naprawdę dobrym stanie też nie jest prostą sprawą. Jak to mawia FERO: "jak chcesz kupić Intruza, zacznij szukać dwa lata wcześniej". Co prawda sprzedając VZ zszedłem z ceny troszkę bardziej niż początkowo zakładałem, ale i z VS1400 udało mi się zerwać parę złociszy. Z samej transkacji byłem zadowolony. Mojemu Intruderowi też ktoś wymienił co nieco, mnie nie koniecznie się to podoba, ale jak to napisał Yogurt (tutaj: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... f=5&t=8155)Lechul pisze:Bardzo ważnym kryterium przy przesiadce na większą maszynę jest cena. A jeśli chodzi o VS1400 to już naprawdę "schody". Tak dobrze trzyma cenę, że za egzemplarz 10-12 letni trzeba wyłożyć podobną kasę jak za 5-7 letniego Maraudera. Do tego prawie na pewno nie znajdziesz Intruza bez przeróbek a te - wiadomo - mogą sie podobać lub nie ...
Mam nadzieję, że co nieco pomogłem.yogurt pisze:...To jest motocykl, który kupuje się nieukończony, na pewnym etapie budowy. To do nowego właściciela należy zbudowanie dużego Intruza do końca - dokładnie pod siebie. Ostateczny sznyt....
800 wystarczy, powinien być trochę zabudowany, czyli styl cruiser, Volusia, Marauderziutecki pisze:Jeszcze kilka danych o mnie dla pełniejszego obrazu: wzrost 182, waga więcej niż słuszna wiek też zaczyna być słuszny
:shock: :shock: :shock:mir pisze:[...]Volusia jest bardziej rozwalona i będzie pasować chyba lepiej do twej postury. Pozdrawiam :lol:
mir pisze:Rozwalona to miałem na myśli PIĘKNA, DOSTOJNA TAKA JAK KOBITA LUB KLACZKA Z TĘGIM ZADEM :lol: