12.04 - ogólne rozpoczęcie sezonu 2008
Re: Rozpoczęcie sezonu 2008
trzeba by bylo nas zliczyc bo serio pod kfc mozemy sie tym razem nie pomiescic:P wlkp wkoncu idzie w sile :lol:
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie sezonu 2008
Ty swoim nówka gixem zaparkujesz wszędzie hehe...a tak na serio to można spotkać się godzinę wcześniej i podjechać na pierdoły pod stadion
...jeszcze raz gratuluję nowego sprzęta, mimo owiewki jest pięęęęękny
Piniu
...jeszcze raz gratuluję nowego sprzęta, mimo owiewki jest pięęęęękny
Piniu
konti pisze:trzeba by bylo nas zliczyc bo serio pod kfc mozemy sie tym razem nie pomiescic:P wlkp wkoncu idzie w sile :lol:
Re: 12.04 - ogólne rozpoczęcie sezonu 2008
zglaszam swoja obecnosc
a co do spotkania to tez mi sie wydaje ze na shellu kolo stadionu bedzie mega tlok, okolice makro/plaza mi bardzo pasuja
a co do spotkania to tez mi sie wydaje ze na shellu kolo stadionu bedzie mega tlok, okolice makro/plaza mi bardzo pasuja
ŁoBoszsze... Ile raz będziemy to jeszcze odgrzewać?
Spotkajmy się przy KFC, bo na shellu będzie ścisk i tłok!
Kynias, zarządź jak buk przykazał, jako mod wielkopostny, gdzie jest zbiórka, bo temat wałkujemy od 17 marca, a skończy się na tym, że i tak w sobotę rano będziemy do siebie dzwonić i pytać kto, gdzie i na kogo czeka.
Ps. Może pomysł Pinia jest dobry, aby spotkac się godzinę wcześniej, pojechac grupą na Lecha, zająć dobre miejsca i poplotkować trochę, co?
Spotkajmy się przy KFC, bo na shellu będzie ścisk i tłok!
Kynias, zarządź jak buk przykazał, jako mod wielkopostny, gdzie jest zbiórka, bo temat wałkujemy od 17 marca, a skończy się na tym, że i tak w sobotę rano będziemy do siebie dzwonić i pytać kto, gdzie i na kogo czeka.
Ps. Może pomysł Pinia jest dobry, aby spotkac się godzinę wcześniej, pojechac grupą na Lecha, zająć dobre miejsca i poplotkować trochę, co?
-
- BS Brother
- Województwo: wielkopolskie
No więc...
9:30 KFC PLAZA. OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!
15min poczekamy na ewentualnych spóźnialskich (Grzechowi trzeba napisać że na 9:00 hehe ) i o 9:45 startujemy na lecha...
Pzdr
9:30 KFC PLAZA. OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA !!
15min poczekamy na ewentualnych spóźnialskich (Grzechowi trzeba napisać że na 9:00 hehe ) i o 9:45 startujemy na lecha...
Pzdr
Kynias
........ -> GSX-R 600 K8 -> R6 -> GSF 1250A -> GSX 1300R Hayabusa -> ...
W zakręt można wejść z każdą prędkością - gorzej z wyjściem z niego…
Tel. 500273677
........ -> GSX-R 600 K8 -> R6 -> GSF 1250A -> GSX 1300R Hayabusa -> ...
W zakręt można wejść z każdą prędkością - gorzej z wyjściem z niego…
Tel. 500273677
oby tylko pogoda dopisała to już od piątku będę w Poznaniu:)
Trzebaby wykonać jakiś indiański taniec w intencji słońca bo jak będzie tak jak dziś do południa to kicha
http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=pozna%F1
Zachmurzenie całkowite i możliwe słabe opady.
Kochani, nie dajmy się zwariować. Jak nie będzie :pada: PADAĆ, :snieg: ŚNIEŻYĆ i :spaw: choroba nas nie sponiewiera, a jeno słabo opadać :prysznic: to jedźmy. Przecież otwarcie w Poznaniu jest tylko raz na rok.
EDIT: No to chyba po zawodach. 7.50. Pada, a raczej leje jak z cebra, jak ktoś mądry łaskaw był napisać, a godzinę temu obudziły mnie pioruny. Taa. Szkoda i bardzo współczuję organizatorom.
Zachmurzenie całkowite i możliwe słabe opady.
Kochani, nie dajmy się zwariować. Jak nie będzie :pada: PADAĆ, :snieg: ŚNIEŻYĆ i :spaw: choroba nas nie sponiewiera, a jeno słabo opadać :prysznic: to jedźmy. Przecież otwarcie w Poznaniu jest tylko raz na rok.
EDIT: No to chyba po zawodach. 7.50. Pada, a raczej leje jak z cebra, jak ktoś mądry łaskaw był napisać, a godzinę temu obudziły mnie pioruny. Taa. Szkoda i bardzo współczuję organizatorom.
no ja wstałem, nawet chciałem jechać, ale jak wyszedłem na balkon ocenić sytuację, a za chwilę spojrzałem w stronę ciepłego łóżeczka jakoś nie udało mi się wydostać z domu
Jutro ma ponoć być słonecznie, może więc jutro zorganizujemy jakieś spotkanko żeby odbić sobie za dzisiaj? Takie mini-rozpoczęcie
-
- The Real One
- Województwo: świat i okolice
Kurcze a jednak kilkaset maszyn było na rozpoczęciu )))))))
A2 RH+