Spotkanie 2 o o 14,09,2005

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

jakub

Post autor: jakub »

Bardzo miło wczoraj było:).Kogo nie było,niech żałuje.No i ten krótki,aczkolwiek sympatyczny przejazd przez miasto:)Obejrzałem te zdjęcia z Konina -sporo Was tam było. Mam nadzieję,że w najbliższy weekend będzie jeszcze więcej.Pozdrawiam
Kobong

Post autor: Kobong »

Pieszym też się podobało ... i to nie tylko ze względu na zatankowanie sokiem z chmielu :wink: To fakt, że było milusio i fajnie było Was poznać i spotkać w realu ... :D Do następnego :D !!
mario33

...

Post autor: mario33 »

Kurrczaki ale jak daliście po garach spod świateł na Jerozolimskich to mogłem sobie tylko diody LED pooglądać... A ja jak wycisnąłem z tego pode mną 110 km/h to myślałem że się udusi :shock:

To niesprawiedliwe :roll:
jakub

Post autor: jakub »

czy kurczak to określenie na gsxr?...bo niewiem czy jestem jednym z nich :)A już Mario nie narzekaj,bo jechałeś od początku w samym środku:)Start na jerozolimskich był extra-nie ma nic piękniejszego niż puste trzy pasy tylko dla nas,chociaż muszę przyznać,że jeszcze trochę mam pikawę jak jest parę motocykli wokół mnie-trzeba się strasznie pilnować.
mario33

...

Post autor: mario33 »

Kurrczaki to taki epitet... cos wiecej od 'och', a mniej od 'mięsa' :wink:

Wiem wiem, byliście 'user-friendly' dla mnie i dostałem łagodny wymiar kary :lol:

Ja niestety wciaz mam problemy z 'dostrojeniem' motocykla - chyba trzeba by 'utwardzić' jeszcze tylne zawieszenie i powiększyć odstęp między podnóżkiem i dźwignią zmiany biegów (mam wysokie podbicie i grube butki ;)... Trza stestować...
Kawa
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: Kawa »

Pozdrawiam wszystkich przybyłych :!:
kolas
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: kolas »

Pewnie ze bylo milo! w moja strone niestety nikt nie wracal ale i tak sobie dalem czadu;)
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa ;)
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069

https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
Zablokowany