pytanie o sprzęt
Moderator: KROPEK
pytanie o sprzęt
Czy ktoś zna może ten motocykl?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M890264
Jeśli tak, to powiedzcie co nieco o użytkowniku, proszę:)
pozdrawiam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M890264
Jeśli tak, to powiedzcie co nieco o użytkowniku, proszę:)
pozdrawiam
Re: pytanie o sprzęt
Ja chyba mijałem się z kolesiem kilka razy w Toronto na moście... chyba bo nie patrzyłem mu na tył na blache :lol:
Po "charakterystycznej" ramie i równie "charakterystycznym" kolorze domyślam się że to jednak ON :>
Jedyne co mogę o Kierowcy powiedzieć to to, że...jechał normalnie , znaczy się bez szaleństw. Nie "zażynał" silnika. Tyle...
wiem że dużo to Ci nie pomogłem, szczególnie że mogłem widziec kogoś innego... ale jeżeli jednak to On, to już jakiś zarys masz
Pozdrawiam!
P.S.
A On przypadkiem nie jest z Bractwa???
Po "charakterystycznej" ramie i równie "charakterystycznym" kolorze domyślam się że to jednak ON :>
Jedyne co mogę o Kierowcy powiedzieć to to, że...jechał normalnie , znaczy się bez szaleństw. Nie "zażynał" silnika. Tyle...
wiem że dużo to Ci nie pomogłem, szczególnie że mogłem widziec kogoś innego... ale jeżeli jednak to On, to już jakiś zarys masz
Pozdrawiam!
P.S.
A On przypadkiem nie jest z Bractwa???
Cześć, obstawiam, że jest to gość, którego spotkaliśmy na torze na kartodromie.
Z tego co pamiętam, jeździł ostrożnie, no i wyglądał na uczciwego.
Pozdr
Z tego co pamiętam, jeździł ostrożnie, no i wyglądał na uczciwego.
Pozdr
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Sorry za OT, ale jak wygląda uczciwy człowiek ?? Z chęcia się dowiem, skoro nie ma jeszcze odpowiedzi na pełne napięcia Qglowe "dlaczego jeździmy?"malybdg pisze:no i wyglądał na uczciwego.
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Jos. no nie wiesz ?? To przecież proste... uczciwy człowiek wygląda tak samo jak człowiek nieuczciwy, tyle że na odwrót... :wazup:Jos. pisze:Sorry za OT, ale jak wygląda uczciwy człowiek ?? Z chęcia się dowiem, skoro nie ma jeszcze odpowiedzi na pełne napięcia Qglowe "dlaczego jeździmy?"malybdg pisze:no i wyglądał na uczciwego.
Nic bardziej nie wzmacnia człowieka, jak okazane mu zaufanie...
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Jak by był dziś na torze to oblukamy .
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
Jos. pisze:Sorry za OT, ale jak wygląda uczciwy człowiek ?? Z chęcia się dowiem, skoro nie ma jeszcze odpowiedzi na pełne napięcia Qglowe "dlaczego jeździmy?"malybdg pisze:no i wyglądał na uczciwego.
Tak po krótce - "to dobrze mu z oczu patrzy".
Gość, z którym można było normalnie porozmawiać.
-
- BS Brother
Ok Kirk, zapamiętam na przyszłość :mrgreen: Chociaż moim zdaniem wygląda tak samoKirk pisze:Jos. no nie wiesz ?? To przecież proste... uczciwy człowiek wygląda tak samo jak człowiek nieuczciwy, tyle że na odwrót... :wazup:
A tak zaczepnie spytam, czy ludziom, na których się w życiu zawiedliście to źle z oczu patrzyło :?: Bo skoro zdecydowaliście się im zaufać, to chyba musiało im dobrze patrzeć... :roll: :twisted: Mylę się? :co?:malybdg pisze:Tak po krótce - "to dobrze mu z oczu patrzy"
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
hehe widze że sie temat zamienia w iste psychologiczne pytania i odpowiedzi Moderator zaraz będzie krzyczał co to za spam.. heh
Ja może sie nie znam na ludziach, mało komu ufam, może dlatego że za duzo mnie życie nauczyło, ale niektórzy mają coś w sobie jak np.
np.
np.
...
JoS Ona tak wzbudza zaufanie że bym sie nawet jej dał na motorze przewieźć:P Heh w sensie, że ja bym był z tyłu A że jedyną rzeczą jakiej sie boje jest jazda jako plecak możnaby śmiało stwierdzić, że powierzyłbym jej swoje życie! Do tej pory tak bezgranicznie zaufałem tylko swojemu bratu i suzinasowi hehe
Ja może sie nie znam na ludziach, mało komu ufam, może dlatego że za duzo mnie życie nauczyło, ale niektórzy mają coś w sobie jak np.
np.
np.
...
JoS Ona tak wzbudza zaufanie że bym sie nawet jej dał na motorze przewieźć:P Heh w sensie, że ja bym był z tyłu A że jedyną rzeczą jakiej sie boje jest jazda jako plecak możnaby śmiało stwierdzić, że powierzyłbym jej swoje życie! Do tej pory tak bezgranicznie zaufałem tylko swojemu bratu i suzinasowi hehe
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
Hahaha....no to ja chciałbym to zobaczyć, jak Jos wiezie Bidzia jako plecaczek na swoim moto
Ale widzę, że już całkowicie zeszliśmy z tematu...
Ale widzę, że już całkowicie zeszliśmy z tematu...
-
- BS Brother
A ja się tylko chciałam dowiedzieć, jak wyglądają uczciwi ludzie :roll:...
Bidziu, dziękuję za te wyznania na forum Skoro tak, to w Kamieńczyku możemy przetestować Twoje deklaracje :mrgreen: Mogę tylko dodać, że Emil po takim doświadczeniu nie mógł się otrząsnąć :devil: Mój promotor także
Bidziu, dziękuję za te wyznania na forum Skoro tak, to w Kamieńczyku możemy przetestować Twoje deklaracje :mrgreen: Mogę tylko dodać, że Emil po takim doświadczeniu nie mógł się otrząsnąć :devil: Mój promotor także
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Mam tylko nadzieję, że tak obciązony dzikus na koło nie pójdzie! hehe
Do zobaczenia w kamieńczyku. :twisted:
A jak wygląda uczciwy człowiek heeee? Musicie luknąć na mój avatar
Do zobaczenia w kamieńczyku. :twisted:
A jak wygląda uczciwy człowiek heeee? Musicie luknąć na mój avatar
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
I na tym czas zakończyć te wywody ! Suzi na torze nie było ale znalazłem parę fotek z toru, które tak naprawdę o niczym nie świadczą, nawet oględziny przez osoby postronne nie odpowiedzą na oczekiwania nabywcy, można przygotować grunt pod uprawę ale sadzić musi zainteresowany, taka przenośnia :twisted: . Trafna czy nie, jak dla mnie "the end".
Ps
Ewentualne prośby i wnioski na priv.
Pozdro
Ps
Ewentualne prośby i wnioski na priv.
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500