Zakończenie sezonu 2008.
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Zakończenie sezonu 2008.
Jak w temacie. Kto jedzie i kiedy? Ja wyjeżdżam w sobotę dopiero po 16.30 niestety egzamin mam w sobotę rano dlatego dopiero tak późno wyjazd. Ale może ktoś też w podobnych godzinach będzie jechał, bo w kupie zawsze raźniej :mrgreen:
Po zakończeniu, czyli w niedzielę rano będę kontynuował podróżowanie, cel to Wilno. Plan jest taki, że dojazd do Wilna w niedzielę. Poniedziałek i wtorek zwiedzanie miasta i powrót w środę. Oczywiście wszystkie plany może zweryfikować pogoda ale taki pomysł na dzień dzisiejszy jest i dzielę się nim z Siostrami i Braćmi, może ktoś będzie miał ochotę dotrzymać towarzystwa
Ale samego Kamieńczyka to już teraz doczekać się nie mogę
Po zakończeniu, czyli w niedzielę rano będę kontynuował podróżowanie, cel to Wilno. Plan jest taki, że dojazd do Wilna w niedzielę. Poniedziałek i wtorek zwiedzanie miasta i powrót w środę. Oczywiście wszystkie plany może zweryfikować pogoda ale taki pomysł na dzień dzisiejszy jest i dzielę się nim z Siostrami i Braćmi, może ktoś będzie miał ochotę dotrzymać towarzystwa
Ale samego Kamieńczyka to już teraz doczekać się nie mogę
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Re: Zakończenie sezonu 2008.
Moje plany to start w piątek w godzinach popołudniowych .
Pozdro
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- BS Brother
Piątek, raczej po południu, chyba, że uda się urlop wziąć, co nie będzie takie proste, jako że akurat parę dni wcześniej wrócimy z długiego urlopu i może się szefostwo irytować
Maszyna, ale się rozhulałeś, Praga, teraz Wilno
Maszyna, ale się rozhulałeś, Praga, teraz Wilno
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
Maszyna:) pisze: ...Po zakończeniu, czyli w niedzielę rano będę kontynuował podróżowanie, cel to Wilno. Plan jest taki, że dojazd do Wilna w niedzielę. Poniedziałek i wtorek zwiedzanie miasta i powrót w środę...
Sąsiad, lepiej prognozę długoterminową gdzieś "wylookaj" :shock: mnie jazda w "Janie Niezbędnym" średnio się widzi, chociaż z pewnością wrażenia dźwiękowo-estetyczne będą niezapomniane :lol:
Co do wyjazdu to tak ja rozmawialiśmy -> jedziemy razem. Co prawda jeszcze urlopu nie dostałem, ale to będzie tylko formalność...mam nadzieję
Pozdrawiam!
P.S.
Jeżeli ktoś jeszcze pisze się na wyjazd do Wilna, to proszę o kontakt do środy (03.09.2008) do godziny 15.00 - później już rezerwuję miejsca i może byc problem....
-
- Moderator
W razie prublemów urlopowych pilne zgłoszenie do Qgla http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... 13&t=10247 :twisted: !!
pozdro :angry_smile:
pozdro :angry_smile:
512 272 500
512 272 500
Hahahahahahaha... powiem szczerze, że już o tym myślałem
ale dzięki za podpowiedź, pozdrawiam!
ale dzięki za podpowiedź, pozdrawiam!
-
- Moderator
Jak już wyżej pisałem start w piątek myślę, że najlepiej byłoby wystartować w godz. między 13 a 15, potem z wieczora ma być niezła kosa na przelocie można sobie będzie co nieco schłodzić :angry_smile: !!
PS
Jeżeli się wam plany już bardziej krystalizują dodajcie planowaną godz. wyjazdu !!
Pozdro
PS
Jeżeli się wam plany już bardziej krystalizują dodajcie planowaną godz. wyjazdu !!
Pozdro
512 272 500
512 272 500
Z Maszyną z Torunia ruszamy dopiero w sobotę, z tego co wiem jakoś w granicach 17.00... znając życie, to jak wyjedziemy z Toronto to pogoda będzie :okularnik:, po pewnym czasie będzie :pada: ... przed Kamieńczykiem złapie nas "okazjonalny" :snieg: ....ale i tak dojedziemy... :szczerbol:
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Ej, chłopaki, w sobotę o 17 :roll: ?? Toż to cały Kamieńczyk Was ominie !! Robić wszystko, co można, żeby być wcześniej !!Kirk pisze:Z Maszyną z Torunia ruszamy dopiero w sobotę, z tego co wiem jakoś w granicach 17.00...
Btw Gdyby ktoś z kuj-pom chcial jechać w pt rano, to dajcie znać. Z Maku i Aku planujemy wyruszyć rano z Gostynina. Zaplanowałam trasę przez Płońsk i Pułtusk, dla odmiany
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Oni sobie jadą do Wilna a nas mają w du... Właśnie gdzie? Macie być wczrśniej i tyle w temacie! jak nie to z Jos przejedziemy Was podczas jazdy próbnej dziukusem!;PJos. pisze:Ej, chłopaki, w sobotę o 17 :roll: ?? Toż to cały Kamieńczyk Was ominie !! Robić wszystko, co można, żeby być wcześniej !!Kirk pisze:Z Maszyną z Torunia ruszamy dopiero w sobotę, z tego co wiem jakoś w granicach 17.00...
Edit: Bydgoszcz pisać o której lecimy!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
Hehehehe jeśli chodzi o mnie, to ja mogę w sobotę nawet o 4 nad ranem wyruszać (choć wolałbym tego uniknąć) :lol: lecz Maszyna jest uziemiony co najmniej do 16...na pewno wyruszymy tak szybko jak to będzie możliwe - słowo :spoko:
-
- BS Brother
My wyjeżdżamy około 15:30 w piątek, startuję od razu spod pracy.
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
-
- BS Brother
- Kontakt:
To co napisał Kirk to prawda(i dzięki stary za to, że czekasz i jedziesz późno ze mną !! ). Późna godzina wyjazdu jest z mojej winy, a przełożyć tego się po prostu nie da. Egzamin tak wyznaczony i tyle, a mimo tego chciałem się z wami spotkać w Kamieńczyku i dlatego zdecydowałem się, że mimo tego, że wpadnę już na samiutki koniec to jednak przyjadę !!
Reasumując można powiedzieć, że Siostry i Braci z BS to my mamy co najwyżej w ... :love: :mrgreen: i pędzimy po ciemku taki kawał, żeby się z wami chociaż na chwilę spotkać.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Reasumując można powiedzieć, że Siostry i Braci z BS to my mamy co najwyżej w ... :love: :mrgreen: i pędzimy po ciemku taki kawał, żeby się z wami chociaż na chwilę spotkać.
Pozdrawiam i do zobaczenia
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
tel.607274842