Wreszcie po tak długim czasie Intermotors oddali mi moją piękną (1,5 miesiąca bez moto w samym serwisie Intrermotors - 3 tyg.)
Larsson niestety przedłużył całą sprawę i 1,5 tyg czekałem na łańcuszek rozrządu.
Wymienione:
Napinacz łańcuszka rozrządu - 310zł
Łańcuszek rozrządu z zapinką - 204zł
Uszczelka osłony sprzęgła - 21zł
Nowy twardszy olej do lag: Mobil Fork Heavy 15-20 - 25zł
+ wymiana tego wszystkiego i regulacja zaworków na koniec... trochę wypłukało mnie z kasy ... ale to nic w porównaniu z radością jaką dała mi pierwsza od tak dłuuugiego czasu przejażdżka (mimo, iż w deszczu i niezbyt ciepłej temperaturze)
Różnica zdecydowanie zauważalna Nic nie stuka w głowicy i praca silnika jest dużo bardziej ... nie wiem jak to określić "miękka", już sam dźwięk jest inny.
Tylko żeby ta pogoda się teraz poprawiła .....
Oddali Suzę
Moderator: kicek
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
Re: Oddali Suzę
No to super ... ale czemu tak drogo ?
To teraz widzimy się w Małej 05.10.2008 !!
To teraz widzimy się w Małej 05.10.2008 !!
Ostatnio zmieniony pt, 26 wrz 2008, 13:02 przez voti, łącznie zmieniany 1 raz.
Czerwony potwór
-
- BS Brother
- Województwo: podkarpackie
No właśnie kolego coś długo nie było w garażu twojej maszynki, stał tylko odkurzacz. Ja już odprowadziłem Suzę i oczekuję Małej. Niestety na BS w Kamieńczyku nie było dane. Szkoda tylko że tak kase wypłukało ale nie będziemy płakać nad sprawną maszyną !!
(motoryna, komarek, wsk-125, simsonek)->jazda na moto kumpli->GS500E 1978 r.->CZARNE B6 K1
http://www.bikepics.com/members/glossy/
http://www.bikepics.com/members/glossy/
Pogoda czasem dobra a Ty odprowadzasz Suzę? :angry_smile:
Mi serwis zajął kawałek sezonu więc próbuje trochę się jeszcze nacieszyć jazdą i jak tylko mam chwilę i nie leje to wsiadam w siodło :moto:
O płaczu nie ma mowy ... nie żałuje tej kasy - w końcu mam w pełni sprawną Suzę
Zatem do zobaczenia w Małej :moto:
Mi serwis zajął kawałek sezonu więc próbuje trochę się jeszcze nacieszyć jazdą i jak tylko mam chwilę i nie leje to wsiadam w siodło :moto:
O płaczu nie ma mowy ... nie żałuje tej kasy - w końcu mam w pełni sprawną Suzę
Zatem do zobaczenia w Małej :moto: