Spotkanie w Toruniu.
Moderator: KROPEK
Re: Spotkanie w Toruniu.
To w ramach podsumowania... sobota 7 marca, godz. 14.00 pod pomnikiem Kopernika.
Jak ktoś się spóźni, to dzwonić na kom., si?
Do zobaczenia !! :mrgreen:
Jak ktoś się spóźni, to dzwonić na kom., si?
Do zobaczenia !! :mrgreen:
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
Si, będziemy
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Noooo panie i panowie było licznie i to nadzwyczaj, oczywiście jak zwykle wesoło i rodzinnie. Nikoś dzięki za odwiedziny, naprawdę niespodziankę nam zrobiłeś :mrgreen: !!
PS
Sory, że musiałem ciut wcześniej wyjść ale sami widzieliście, że dzieciaki mi płakały :lol: !!
PS
Sory, że musiałem ciut wcześniej wyjść ale sami widzieliście, że dzieciaki mi płakały :lol: !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Kochani, dziękuję za super popołudnie w niepowtarzalnym gronie :slonko: Po tym spotkaniu już wiem, że "i tak wszyscy skończymy na Hajkach"
Dziękuję za rady odnośnie sprzęta. Ja nie wiem, co bym bez Was zrobiła :devil: Litry, Giksery i te sprawy... Grass i Azbestowi - za przygarnięcie mnie i gościnę piątkowo-sobotnią :cmok: , a Raafowi za podwiezienie na dworzec PKP... we Włocławku :mrgreen:
PS A na następną sobotę już jestem oficjalnie umówiona na testowanie katowickiego moto...
Dziękuję za rady odnośnie sprzęta. Ja nie wiem, co bym bez Was zrobiła :devil: Litry, Giksery i te sprawy... Grass i Azbestowi - za przygarnięcie mnie i gościnę piątkowo-sobotnią :cmok: , a Raafowi za podwiezienie na dworzec PKP... we Włocławku :mrgreen:
PS A na następną sobotę już jestem oficjalnie umówiona na testowanie katowickiego moto...
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za spotkanie przyznam, że aż tak licznej grupy to się nie spodziewałem mam nadzieję, że wszystko wrócili cali i zdrowi do domu i do następnego
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
No to ja również przyłączam się do podziękowań.
Działo się do późnej nocy. Harce, swawole, hulanki.
Toruń to fajne miasto...nikt ci nie podpierdzieli aparatu, masa studentek, wszędzie dart i piwo.
Zabawa na całego !!!
Senkju BS:)
Działo się do późnej nocy. Harce, swawole, hulanki.
Toruń to fajne miasto...nikt ci nie podpierdzieli aparatu, masa studentek, wszędzie dart i piwo.
Zabawa na całego !!!
Senkju BS:)
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: dolnośląskie
Fajnie było się spotkać z liczną ekipą kujawiaków
W ramach rewanżu zapraszam na piwko do Wrocka :mrgreen:
Pozdro
Nikoś
W ramach rewanżu zapraszam na piwko do Wrocka :mrgreen:
Pozdro
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi
Ambasador marki Spidi
Baaaardzo fajnie było
Nawet fakt, że przegrałem wszystkie mecze w piłkarzyki nie jest w stanie popsuć mi pozytywnego wizerunku wczorajszego wieczoru, no ale może to tak jest jak Azbest powiedział: "bo ty z Powell'em nie jesteście małżeństwem..." - no może, ja tam się nie znam... :lol:
Teraz pozostaje tylko czekanie na zdjęcia ze spotkania
Nawet fakt, że przegrałem wszystkie mecze w piłkarzyki nie jest w stanie popsuć mi pozytywnego wizerunku wczorajszego wieczoru, no ale może to tak jest jak Azbest powiedział: "bo ty z Powell'em nie jesteście małżeństwem..." - no może, ja tam się nie znam... :lol:
Teraz pozostaje tylko czekanie na zdjęcia ze spotkania
Teraz pozostaje tylko czekanie na zdjęcia ze spotkania [/quote]
I TEGO SIĘ OBAWIAM NAJBARDZIEJ
I TEGO SIĘ OBAWIAM NAJBARDZIEJ
-
- BS Brother
Było czadowo, dzięki Toruniaki, za gościnę
RaaF, pizza z Tobą to sama przyjemność - dobra była, nie ? Jos, dzięki za wyjaśnienia dotyczące workcampów itp. i sorki za mieszanie w głowie na temat SV, Azbest, Kirk - dzięki za piłkarzyki, Grass, jeszcze raz buźka i mam nadzieję, że na koniec nie było Ci za ciasno i za ciemno - wiesz gdzie ,
Ogólnie dzięki wszystkim za towarzycho.
Zdjęcia ocalały, podobnie jak aparat (no niestety, nie mam poważnego argumentu, żeby kupić lustrzankę, a już sobie kombinowałem, co wybiorę :mrgreen: Następnym razem bardziej się postaram, żeby go zgubić :mrgreen: ).
Następnym razem spotykamy się w Bydzi, prawdopodobnie na gokartach, ale to już w innym wątku.
Głowa mnie boli...
RaaF, pizza z Tobą to sama przyjemność - dobra była, nie ? Jos, dzięki za wyjaśnienia dotyczące workcampów itp. i sorki za mieszanie w głowie na temat SV, Azbest, Kirk - dzięki za piłkarzyki, Grass, jeszcze raz buźka i mam nadzieję, że na koniec nie było Ci za ciasno i za ciemno - wiesz gdzie ,
Ogólnie dzięki wszystkim za towarzycho.
Zdjęcia ocalały, podobnie jak aparat (no niestety, nie mam poważnego argumentu, żeby kupić lustrzankę, a już sobie kombinowałem, co wybiorę :mrgreen: Następnym razem bardziej się postaram, żeby go zgubić :mrgreen: ).
Następnym razem spotykamy się w Bydzi, prawdopodobnie na gokartach, ale to już w innym wątku.
Głowa mnie boli...
-
- BS Brother
Dołączam się do ochów i achów!! Było suuuuper :jumpie:
Wystarczy jeden wieczór z Wami, a od razu ładuje się akumulator.
Pozdro dla nowych motonitów, którzy pojawili się po raz pierwszy i mam nadzieję nie ostatni.
Do następnego.
:papa:
P.S. Teraz będzie moja kolej na %
Wystarczy jeden wieczór z Wami, a od razu ładuje się akumulator.
Pozdro dla nowych motonitów, którzy pojawili się po raz pierwszy i mam nadzieję nie ostatni.
Do następnego.
:papa:
P.S. Teraz będzie moja kolej na %
Pozdrowionka
lukkasia
_________
GS500E '03
_________
Zamiast czekać na wielkie szczęście, trzeba cieszyć się małym
lukkasia
_________
GS500E '03
_________
Zamiast czekać na wielkie szczęście, trzeba cieszyć się małym
-
- BS Brother
spotkanie jak zawsze udane a nawet lepiej
pizza była brdzo dobra a i wielkość szłuszna, trzeba bedzie popracować chyba nmd talią przed pełnią sezonu
link do fotek dokumentujących to wydarzenie klik
pizza była brdzo dobra a i wielkość szłuszna, trzeba bedzie popracować chyba nmd talią przed pełnią sezonu
link do fotek dokumentujących to wydarzenie klik
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
Raaf fajne fotki szkoda tylko że mnie na nich tak mało... wiesz, mój narcyzm jest nienasycony :angry_smile:
To jeszcze dołączam ( z Azbestem) do podziękowań za zajefajne spotkanie i imprezkę :angry_smile: Za liczne grono BS, szacun dla Nikosia i piękniejszej połowy za pojawienie się , wszystkim za przepiękny lateks z warkoczami, zapachy i kufel, który będę teraz targać ze sobą niemal wszędzie I miło było poznać nowych kolegów, może wkrótce z BS:)
Dobrze, że foty Raafa są z tej przyzwoitej części, a co do bagażnika, to myślę, że gdybym została dłużej w nim, to pewnie Azbest już by myślał, gdzie może sobie znaleźć lepszy model, tak jak Powell aparat :twisted: No i gratulacje dla Kasi za cierpliwość bezalkoholową tego dnia/nocy
BeeSowcy - wielkie dzięki raz jeszcze od nas :mrgreen:
Dobrze, że foty Raafa są z tej przyzwoitej części, a co do bagażnika, to myślę, że gdybym została dłużej w nim, to pewnie Azbest już by myślał, gdzie może sobie znaleźć lepszy model, tak jak Powell aparat :twisted: No i gratulacje dla Kasi za cierpliwość bezalkoholową tego dnia/nocy
BeeSowcy - wielkie dzięki raz jeszcze od nas :mrgreen:
-
- BS Brother