pozdrawiam
Caravana-Toruń
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Re: Caravana-Toruń
To mnie prosze zapisac na GSX-R 1000 i gladiusa 
pozdrawiam
pozdrawiam
Byl Bandzior B12
Jest B-King AK8, marzenia czasami sie spelniaja
GG:1124731
tel. 695-055-296
Jest B-King AK8, marzenia czasami sie spelniaja
GG:1124731
tel. 695-055-296
a ja wszystko poproszę, tylko że przed wszystkimi
hihi
no dobra. wszystko poza intruderem 1500 i galdim. już je mam za sobą.
na resztę też ciśnienia nie ma. ale spotkać się bedzie miło
do zoba (chyba....)
no dobra. wszystko poza intruderem 1500 i galdim. już je mam za sobą.
na resztę też ciśnienia nie ma. ale spotkać się bedzie miło
do zoba (chyba....)
Caravana już w tym tygodniu
mam nadzieję, że nic się nie zmieniło :?:
To tylko trzeba ustalić kolejność, kto na czym, ile i kiedy
A jakie plany macie po karawanie? Może gdzieś się wybijemy na jakąś kawę/herbatę/pizzę* etc., poterroryzować moherowe miasteczko ? :twisted:
* - niepotrzebne skreślić
UWAGA !!
Pojawiła się nowa opcja, a w sumie to dwie
A może "pocarawanowy" grill BS'owy? :lol: Jakby co, miejsca są dwa:
1) na Wrzosach mam działkę, jest gdzie moto postawić...a jakby ktoś chciał do białego rana to niech tylko namiot ze sobą weźmie
2) wczoraj rozmawiałem z Maszyną, można by grilla u nas na Podgórzu zrobić, teren jest ogrodzony, grill murowany, są ławeczki...
To tylko moja propozycja - czekam na Wasze sugestie
To tylko trzeba ustalić kolejność, kto na czym, ile i kiedy
A jakie plany macie po karawanie? Może gdzieś się wybijemy na jakąś kawę/herbatę/pizzę* etc., poterroryzować moherowe miasteczko ? :twisted:
* - niepotrzebne skreślić
UWAGA !!
Pojawiła się nowa opcja, a w sumie to dwie
1) na Wrzosach mam działkę, jest gdzie moto postawić...a jakby ktoś chciał do białego rana to niech tylko namiot ze sobą weźmie
2) wczoraj rozmawiałem z Maszyną, można by grilla u nas na Podgórzu zrobić, teren jest ogrodzony, grill murowany, są ławeczki...
To tylko moja propozycja - czekam na Wasze sugestie
Ostatnio zmieniony wt, 28 lip 2009, 06:16 przez Kirk, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam,
z tego co wiem wszystko nadal aktualne... proponuje spotkać się troszkę szybciej przed oficjalna jazdą i już na miejscu ustalić logistykę. Ja np. zapisałem się dodatkowo na niedziele ;) wiec mogę odstąpić komuś gladiusa ;)
Co do terroryzowania Torunia... może gdzieś dalszy wypad... Koronowo, Płock ;)
Ale w tych kwestiach najlepiej jak się wypowie Grass ;) w końcu to jej impreza ;)
Pozdrawiam
Czy Toruń to lata czasami ;) ?
z tego co wiem wszystko nadal aktualne... proponuje spotkać się troszkę szybciej przed oficjalna jazdą i już na miejscu ustalić logistykę. Ja np. zapisałem się dodatkowo na niedziele ;) wiec mogę odstąpić komuś gladiusa ;)
Co do terroryzowania Torunia... może gdzieś dalszy wypad... Koronowo, Płock ;)
Ale w tych kwestiach najlepiej jak się wypowie Grass ;) w końcu to jej impreza ;)
Pozdrawiam
Czy Toruń to lata czasami ;) ?
Non toper AmigoNiebieski pisze:Czy Toruń to lata czasami?
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 24
Ja mogę się ciut spóźnić o 13 ej muszę zaliczyć uroczystość zaślubin i mam nadzieję że na 15 z minutami się wyrobię a może będę wcześniej a resztę to na miejscu sobie ułożymy, pozdro.
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
Mam nadzieję, że się czasowo wyrobimy i przed i po caravanie, tak więc chyba na miejscu najlepiej ustalić, kto ma czas i na co wenę w tym dniu
. W Wilmacie postaram się być chwilę po 14.00. Co do "terroryzowania" miasta i dalszych wypadów - to jestem za i chętna jak zazwyczaj, choć jak napisał Kirk, owszem, często "każdy sobie"
Niebieski, do Koronowa czy Płocka po caravanie czy kiedy....? (Może tym razem zdążymy Płock zauważyć, że w ogóle był? :roll:
)
Niebieski, do Koronowa czy Płocka po caravanie czy kiedy....? (Może tym razem zdążymy Płock zauważyć, że w ogóle był? :roll:
-
- Moderator
Prośba !!
Jeżeli ktoś ze zgłoszonych, z przyczyn takich czy innych nie będzie mógł przyjechać na Caravanę proszę o info aby nie czekać na delikwenta i nie zamartwiać się czy coś się stało po drodze, że nie dojechał !! !! :angry_smile:
Jeżeli ktoś ze zgłoszonych, z przyczyn takich czy innych nie będzie mógł przyjechać na Caravanę proszę o info aby nie czekać na delikwenta i nie zamartwiać się czy coś się stało po drodze, że nie dojechał !! !! :angry_smile:
512 272 500
512 272 500
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
Ja siedze cay dzień w warsztacie i nigdzie sie nie wybieram. Ostatnia caravana w historii wilmatu a mnie nie będzie. no trudno. Miłego śmigania i ostrożnie tam!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
Cześć Wszystkim i Grass (Madzi) :)
Po pierwsze dzięki za wykrakanie dzisiejszego deszczu :P wyjazd bez deszczu to wyjazd stracony...
po drugie melduje, że rano będę motorkiem w pracy więc stawiam się po 14 w Wilmacie...
po trzecie jakoś dziwnie Madzia jak piszesz niebieski... wymyśliłem to szybko na potrzebę logowania i tak na prawdę fajnie by było gdybym to zmienił na Patryk tak jak na imię haha milo mi... lub chociaż na Patrycjo... troszki inaczej ale jakoś się już przyzwyczaiłem ;)
więc może jakiś miły moderator - admin czytający ten post przychylił się do mojej prośby ... z góry dzięki ;) a ja się jutro odwdzięczę stawiając ... soczek ;)
Do jutra ... tzn. dziś wszystkim ;)
Teraz doczytałem Uwagę Krik'a... u nas na Podgórzu???... hihi... no to faktycznie u nas... Jestem jak najbardziej za! Pozdrawiam
Po pierwsze dzięki za wykrakanie dzisiejszego deszczu :P wyjazd bez deszczu to wyjazd stracony...
po drugie melduje, że rano będę motorkiem w pracy więc stawiam się po 14 w Wilmacie...
po trzecie jakoś dziwnie Madzia jak piszesz niebieski... wymyśliłem to szybko na potrzebę logowania i tak na prawdę fajnie by było gdybym to zmienił na Patryk tak jak na imię haha milo mi... lub chociaż na Patrycjo... troszki inaczej ale jakoś się już przyzwyczaiłem ;)
więc może jakiś miły moderator - admin czytający ten post przychylił się do mojej prośby ... z góry dzięki ;) a ja się jutro odwdzięczę stawiając ... soczek ;)
Do jutra ... tzn. dziś wszystkim ;)
Teraz doczytałem Uwagę Krik'a... u nas na Podgórzu???... hihi... no to faktycznie u nas... Jestem jak najbardziej za! Pozdrawiam
Dobra, Patrycjo, więcej o deszczu się nie odezwę, ale nie pokazuję palcem, czyja to zazwyczaj wina :angry_smile: Gdybym od razu napisała "Patrycja", nie wszyscy by wiedzieli, a tak już wiadomo, o kogo chodziNiebieski pisze: Po pierwsze dzięki za wykrakanie dzisiejszego deszczuwyjazd bez deszczu to wyjazd stracony...
po trzecie jakoś dziwnie Madzia jak piszesz niebieski... wymyśliłem to szybko na potrzebę logowania i tak na prawdę fajnie by było gdybym to zmienił na Patryk tak jak na imię haha milo mi... lub chociaż na Patrycjo... troszki inaczej ale jakoś się już przyzwyczaiłem
Podgórz, a Wy się nie znaliście wcześniej?! Dzisiaj będzie okazja. Jestem w Wilmacie około 14.30.
Jak będę wcześniej to będę, czyli będę ok. 14, a jeżeli będę ale nie wcześniej będę, to będę ale dopiero później będę :lol:
Tłumaczenie: Postaram się być ok. 14, ale to zależy o której mnie z pracy wypuszczą
A co z tym grillem? Czy poza Niebieskim (Patrycją), Maszyną i mną jest ktoś jeszcze chętny? Pytam bo nie wiem jak mam się (i w co) zaopatrzyć
No i mnie wcześniej nie puścili
więc będę po 14tej...
Tłumaczenie: Postaram się być ok. 14, ale to zależy o której mnie z pracy wypuszczą
A co z tym grillem? Czy poza Niebieskim (Patrycją), Maszyną i mną jest ktoś jeszcze chętny? Pytam bo nie wiem jak mam się (i w co) zaopatrzyć
No i mnie wcześniej nie puścili
Ostatnio zmieniony pt, 31 lip 2009, 12:40 przez Kirk, łącznie zmieniany 1 raz.
Grill na Podgórzu? Wiesz, Kirk, będę jak będę, a jak mnie nie będzie, to znaczy, że ....może jeszcze przybędę, to znaczy - się zobaczy :twisted: Po caravanie jestem raczej free, więc jak pogoda i latanie się wcześniejsze nie znudzi, to dalej 2oo, ale grill chętnie, aczkolwiek ja żywię się o tej godzinie jedynie powietrzem, a co do picia (wiecie przecież, że nie piję...), to już nie mogę, bo deszcz spadnie :twisted:
-
- Moderator
Już po karawanie i w głowie tylko huczy K9 !! Chyba Dziawer o nowym Gixie napisał "Żelazo nie klęka" i po raz pierwszy się z nim zgadzam !! Nowy Gixer to wspaniała maszyna, taka jest moja opinia, szybki, wygodny, silnik pięknie pracuje, wydechy nie za głośne i nie za ciche jak na moje stare ucho, po prostu baja :mrgreen: !!
PS
PS 2
dzięki wszystkim za udany dzionek
PS3
Gorące podziękowania dla lokalnego Dealera Suzuki firmy Wilmat w Toruniu za wydzielenie dla BS czasu na testy !!
Pozdrawiam
PS
sory ja nic nie wiedziałem, współczuję :twisted:(wiecie przecież, że nie piję...)
PS 2
dzięki wszystkim za udany dzionek
PS3
Gorące podziękowania dla lokalnego Dealera Suzuki firmy Wilmat w Toruniu za wydzielenie dla BS czasu na testy !!
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500