Suzuki Savage LS 650 nowy zakup, wymiana kilku rzeczy...
Re: Suzuki Savage LS 650 nowy zakup, wymiana kilku rzeczy...
Panowie, zmajstrowałem sobie nowy tłumik głośno-cichy więc stary będzie do sprzedania za pół ceny - niech jeszcze ktoś ma ten fun co ja
mój jest tylko głośny i ma basowe brzmienie. nie wiem czemu koledze Owczarowi nie pasuje ten dźwięk, chyba że kupił inny niż ja. Pod sklepem jak robię zakupy ludzie z zaciekawieniem słuchają i oglądają i mówią że jest super dźwięk. Nawet starsze osoby się często zdarzają i wypytują o moto. A z przebarwieniem na tłumiku poradziłem sobie tak:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
do Krystian 93
pytałeś o mocowanie sakw. do sakw mam stelaże lecz odcięte są na osobne i w środku mam zanitowane blachę aluminiową co powoduje że nie zwisają. i skręcone są do tulejek w stelażu. kufer mocowałem do oparcia pasażera. miałem tam już otwory zagwintowane gdzie przykręciłem cienkie kątowniczki. może podpatrzysz na zdjęciu. jakoś nie mogłem znaleźć gotowego bagażnika pod kufer co by pasował do dzikusa.
foto
pytałeś o mocowanie sakw. do sakw mam stelaże lecz odcięte są na osobne i w środku mam zanitowane blachę aluminiową co powoduje że nie zwisają. i skręcone są do tulejek w stelażu. kufer mocowałem do oparcia pasażera. miałem tam już otwory zagwintowane gdzie przykręciłem cienkie kątowniczki. może podpatrzysz na zdjęciu. jakoś nie mogłem znaleźć gotowego bagażnika pod kufer co by pasował do dzikusa.
foto
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam! Miał ktoś do czynienia z silvertailem? Planuje w końcu wymienić mój tłumiczek na jakiś oryginał w ładnym stanie (póki co poszukuje okazji), zaciekawił mnie też silvertail - co prawda drogi sprzęt, bo około tysiaka, ale jednej z czołowych marek. Tutaj czułbym się pewniej pod względem jakości, nie musiałbym się raczej bać o przebarwienia no i o mandat, bo jest w normach. W internecie są oczywiście filmiki, ale wiele z nich nie odczytamy
LS 650 Savage '98