Zerwany gwint miski olejowej :(
Moderator: bohas
-
- Głaszczący Kanapę
- Województwo: świat i okolice
Re: Zerwany gwint miski olejowej :(
No pięknie mi to objaśniłeś Takiej odpowiedzi było mi trzeba Co do klucza to oczywista sprawa że będzie się trzeba w niego uzbroić Tak jak wspomniałeś nie jest to jakiś wielki wydatek a zapobiegnie w przyszłości tych niedogodnych przekręceń w najmniej oczekiwanym momencie :)Człowiek na błędach się uczy ale to nie ja jeden jedyny z tego co tu na forum widzę Być może jesteś w stanie doradzić jakiś dobry klucz który warto zakupić bo z tego co słyszałem to warto nabyć taki który nie ma za dużej rozbieżności w zakresie czyli np. od 10 do 50 Nm a nie od 10 do 200Nm. Kolega Pit również w NL dobrze wiedzieć być może uda się w większym gronie kiedyś spotkać
-
- Głaszczący Kanapę
Zamówiłem ten zestaw - http://www.marktplaats.nl/a/auto-divers ... ousPage=lr więc myślę że w poniedziałek jak dojdzie będę mógł już coś zacząć działać
Jak bawisz sie trochę w garażu to warto mieć trzy klucze dyno. mały średni i duży
Zawsze po pracy trzeba rozkręcić klucz żeby się nie rozkalibrował
ja mam tej firmy http://allegro.pl/klucz-dynamometryczny ... 28810.html
Kolega Pit jest z UK, do Holandii jest plan wyskoczenia. :twisted:
Zawsze po pracy trzeba rozkręcić klucz żeby się nie rozkalibrował
ja mam tej firmy http://allegro.pl/klucz-dynamometryczny ... 28810.html
Kolega Pit jest z UK, do Holandii jest plan wyskoczenia. :twisted:
-
- Głaszczący Kanapę
Czy się bawię to na ten moment za dużo powiedziane Ale pomalutku zaczynam Jak już ukochane są przy mnie to można czasem je popieścić oby miały dobrze Ciekaw jestem co Was tak do tej Holandii ciągnie
Wybierzemy sie, trzeba Region wizytowac
Ale ta czesc dyskusji przeniesmy do naszego dzialu, bo nas Emil pogoni na off-topic
Kuzi spojrz na dzial Swiat i Okolice
Ale ta czesc dyskusji przeniesmy do naszego dzialu, bo nas Emil pogoni na off-topic
Kuzi spojrz na dzial Swiat i Okolice
-
- Głaszczący Kanapę
Hehehehe się rozumie My tu o dupie Marynie a to dział skierowany na poważne tematy Ale spox jak tylko jest chwilka to zawsze zaglądam i w dalszym ciągu poznaje Was jak i te forum więc proszę o wyrozumiałość
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 17
Brak szczegółów, brak typu motocykla, brak użycia opcji szukaj i jeszcze dużo spamu w temacie :angry_smile:
rozumiem (sądząc po zdjęciach w innych postach), że pytanie dotyczyło B-King'a (czyli jeszcze dochodzi zły dział :twisted: ) a poszukiwana odpowiedź została udzielona "M14 x 1.25 x 12" (jak coś nie tak to PW mi napisać)
czyli przyznaję się, iż mocno namieszałem i obiecuję poprawę
nowy jestem to bez większych konsekwencji temat zamknięty i przenieniesiony
rozumiem (sądząc po zdjęciach w innych postach), że pytanie dotyczyło B-King'a (czyli jeszcze dochodzi zły dział :twisted: ) a poszukiwana odpowiedź została udzielona "M14 x 1.25 x 12" (jak coś nie tak to PW mi napisać)
czyli przyznaję się, iż mocno namieszałem i obiecuję poprawę
nowy jestem to bez większych konsekwencji temat zamknięty i przenieniesiony
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal