snajper pisze:Letko miałby blisko,A a Ty i tak przyjedziesz.Ktoś tam był juž ?
Ja byłem, jakieś dwa, trzy lata temu...
Całkiem fajnie, o samym torze się nie wypowiadam, bo często trasę zmieniają (tak mówili stali bywalcy ode mnie z firmy)
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
sprawa jak zwykle zależna od frekwencji.
dziewięć osób ścigających się jednocześnie to podobno tamtejsze optimum.
dziewięć to też liczba kartów, które są w stanie nam zapewnić na ten termin (2.04) - max to dwanaście, ale sprzęt ma prawo się zepsuć, więc biorą to pod uwagę przy ustalaniu rezerwacji.
wynajęcie dziewięciu kartów na godzinę kosztuje 1160 zł.
dwie godziny to po prostu dwukrotność tej kwoty, gdyż nie przysługują nam jeszcze żadne rabaty.
i tak:
- jeśli zbierze się dziewięć osób, rezerwujemy tor na godzinę, każdy płaci 130 zł (1160 zł : 9) i jeździmy tyle, ile tylko damy radę wycisnąć z godziny rezerwacji
- jeśli zbierze się osiemnaście osób, rezerwujemy tor na dwie godziny, każdy również płaci 130 zł (2320 zł : 18) i jeździmy na dwie grupy, z których wyłaniamy lepsze/gorsze czasy, blablabla, tak jak zawsze.
tak czy siak, niezależnie od tego, czy rezerwacja będzie na godzinę, czy na dwie, każdy za kółkiem spędza de facto niecałe 60 minut (trzeba wziąć pod uwagę minuty tracone pomiędzy poszczególnymi wyścigami).
jeżeli mamy ścigać się 2.04, decydować trzeba się szybciutko.
póki co godziny 14:00-16:00 są dostępne.