Główne zastrzeżenia dotyczą silnika ,ramy i tylko tradycyjnego zawieszenia ! Z pewnością na plus jest cała
współczesna elektronika ,która trafiła do III generacji oraz design ,który jak wiadomo jest kwestią gustu ,
a te nieszczęsne kominy podobnie jak w II generacji to chyba jakaś cicha zmowa Suzuki z Akrapowiczem
i s-ką !
w czołówce wśród wielu innych ! A rozczarowanie jest głównie przez kontrolowane przecieki z Suzuki, które
mówiły o turbo ,czy 6 cylindrach albo pojemności rzędu 1400-1440 cc i mocach rzędu 220-250 KM ,
a wyszło jak wyszło !
Z drugiej strony trzeba się przyjrzeć bliżej halince w naturze ,a także odbyć jazdę próbną ,żeby coś więcej
powiedzieć ! Jak się dokładnie człowiek przebije przez materiały ,to okaże się ,że z silnika to też w zasadzie
tylko ta sama pojemność została (większość części jest nowa ),zaś zmodyfikowana rama i sprawdzone
zawieszenie w połączeniu z elektroniką może całkiem dobrze zagrać .No i o ile mocnych ,nowoczesnych
przecinaków nie brakuje ,to już jeżeli chodzi o szybkie turystyki ,to ich nie ma za dużo !
Wg mnie będzie to bardzo mocny i bardzo dobry motocykl, ale nie najlepszy !
No ale ja mam co najmniej rok czasu ,żeby sprawdzać oglądać ,porównywać !