wypad 25-06-2006 - kto chetny ?
Moderator: motorynka
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Jupiiii
jade z Wami !!
propozycja Dadqa jest super tylko wprowadzilbym kilka innych dróg. A wiec moja trasa jest nastepujaca:
spotykacie sie o 9 kolo Geant a ja dołanczam w Straszynie (jesli ktos ma blizej to moze odrazu jecha do Straszyna) -> Trąbki Wlk. -> Gołębiewo->Godziszewo->Skarszewy-> Więckowy->Pogódki->Zblewo (tedy jest lepsza droga)->Czarna Woda->Czersk->Odry->Czersk->Karsin->Wiele->Kliczkowy->Borsk->Wdzydze Tucholskie->Wdzydze->Wąglikowice->Grzybno->Sycowa Huta (dluższa przerwa na jedzenie=pizza z pieca
)->Kościerzyna.
Opcja "Jedziemy dalej"-> Kłobuczyno->Szymbark (najdłuższa deska świata)->Stężyca->Węsiory (kamienne kregi)->Borucino->Brodnica Górna (punkt widokowy)->Ręboszewo->Zawory->Chmielno->Kartuzy->Przodkowo->
Czeczewo->Warzno->Kielno->Chwaszczyno. KONIEC
Zmienilem niewiele ale droga lepszej jakosci !!
pozdrawiam
propozycja Dadqa jest super tylko wprowadzilbym kilka innych dróg. A wiec moja trasa jest nastepujaca:
spotykacie sie o 9 kolo Geant a ja dołanczam w Straszynie (jesli ktos ma blizej to moze odrazu jecha do Straszyna) -> Trąbki Wlk. -> Gołębiewo->Godziszewo->Skarszewy-> Więckowy->Pogódki->Zblewo (tedy jest lepsza droga)->Czarna Woda->Czersk->Odry->Czersk->Karsin->Wiele->Kliczkowy->Borsk->Wdzydze Tucholskie->Wdzydze->Wąglikowice->Grzybno->Sycowa Huta (dluższa przerwa na jedzenie=pizza z pieca
Opcja "Jedziemy dalej"-> Kłobuczyno->Szymbark (najdłuższa deska świata)->Stężyca->Węsiory (kamienne kregi)->Borucino->Brodnica Górna (punkt widokowy)->Ręboszewo->Zawory->Chmielno->Kartuzy->Przodkowo->
Czeczewo->Warzno->Kielno->Chwaszczyno. KONIEC
Zmienilem niewiele ale droga lepszej jakosci !!
pozdrawiam
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
-
- BS Brother
no moze nie z autopsji, bo dawno tam nie bylem ale kiedys jechalem po tych kaszubskich miejscowosciach wiec nie bedzie zle 
Dadeq !! jak bedziecie wyjezdzac z Geant'a to zadzwon do mnie. Bede czekal na was w Straszynie kolo zjazdu z obwodnicy !!
Do zobaczenia
Dadeq !! jak bedziecie wyjezdzac z Geant'a to zadzwon do mnie. Bede czekal na was w Straszynie kolo zjazdu z obwodnicy !!
Do zobaczenia
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
-
- BS Brother
oczywiscie ze aktualny !! jak moze byc nie aktualny ?? !! siedze w PL ostatni tydzien i musze gdzies pojechac
do zobaczenia rano
pozdrawiam
edit: jakby co to czekajcie na Rzeźnika przy Geant !! tez jedzie z nami !! Mar chyba wie !!
do zobaczenia rano
pozdrawiam
edit: jakby co to czekajcie na Rzeźnika przy Geant !! tez jedzie z nami !! Mar chyba wie !!
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
MZ ETZ 251
Hayabusa K9-sprzedany
ja jednak odpadam...
dziś(tj sobota) rano zrobiłem 100km zawoąc panne na dworzec(jechała do mielna- koło kołobrzegu), potem siotre na konie...
hehe panna zostawiła u mnie portfel - był jej potrzebny na niedzielę,więc poprosiła ,zebym go jej zawiózł... mówiła oczywiście o zawiezieniu jej do domu,ale ja postanowiłem zrobić jej niespodzianke, wziąłem kumpla i zawiozłem go jej do mielna
.
efekt: bez 20 zrobiłem dziś w sumie 600km
, boli mnie tyłek, plecy, wróciłem przed chwilą do domu...wydałem całą podręczną kase na paliwko ... ale są też dobre wieści... w 2 osoby(z czego mój pasazer niecałe 190ccm wzrostu i ok 90kg wagi) w trasie, jadąc ok 100-110 przelotowo spalał mi 4/100 
abstrahując od bólu
i tak jestem spłukany- przynajmniej jeszcze przez parę dni,więc idę się pie...łozyć do łózka i spać... udanego śmigania, nie budzić mnie przez 15tą 
dziś(tj sobota) rano zrobiłem 100km zawoąc panne na dworzec(jechała do mielna- koło kołobrzegu), potem siotre na konie...
hehe panna zostawiła u mnie portfel - był jej potrzebny na niedzielę,więc poprosiła ,zebym go jej zawiózł... mówiła oczywiście o zawiezieniu jej do domu,ale ja postanowiłem zrobić jej niespodzianke, wziąłem kumpla i zawiozłem go jej do mielna
efekt: bez 20 zrobiłem dziś w sumie 600km
abstrahując od bólu