Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
zadzwoniłem i zgłosiłem nas(całą piątkę, która się zgłosiła).
co do ciuchów to nie ma maksymalnych obostrzeń- koles powiedział,ze mozna przyjechac w tym w czym się jeździ jesli chodzi o spodnie i buty... rekawic kasku i kurty nie przepuszczą .
w połowie tygodnia poprzedzajacego szkołę koles zadzwoni z informacją ile kosztuje kurs dla nieuzyszkodników suzuki...
awful...to kto w końcu jedzie bo naliczyłam więcej niż 5 osób..... :?:
Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę
--------------------------------------
GSX600F - pierwsza miłość
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
na priv zgłosiłaś mi się Ty, Ruffik i Komin. razem ze mna 5osób i tyle zgłosiłem... jak coś to mam telefon i mozna dogłaszać więcej bo chyba jeszcze pare miejsc jest.
Yaro tak namawiał a teraz co??? wymięka....
A ja myslałam że ziomala bedzie okazja poznać osobiście.
leliw...weź mnie nie strasz bo dopiero co owiewki od lakiernika wróciły i aż się boję ....znając moje zdolności.( 2 dzwony w godzinę) to chyba lepiej zdjąć chociaż GSX wygląda "jak przez okno" tak na golasa...
Cztery kółka potrafią poruszyć ciało, ale dwa ruszają duszę
GSX600F - pierwsza miłość
GS500F
K.... I ER 6n 650
K.... Versys 650
Royal 499
Jade, jade , jade , jade, dałem zgłoszenie na priva ale chyba nie doszło , zabukujcie mnie a Ty ELENKA nie wymiekaj, jak Liszbarki sie zjadą to bedzie super, pozdro Yaro
jesli ktoś jeszcze chce się zapisać to proszę próbować samemu pod tym numerem. jak cos to numer macie od tego goscia co zapisywał większą grupę z bractwa i juz wszystko wiecie,i chcecie się tylko zapisać... bo koles lubi się rozgadywać
jakby ktos zadzwonił i się dowiedział,ze juz nie ma miejsc to niech jak najszybciej poinformuje tutaj...
niestety aktualnie słabo z czasem stoje i rzadko tu zaglądam...zwłaszcza,ze pomysł z wysyłaniem zgłoszeń na priv cos słabo poszedł(jakies problemy z wiadomosciami)...