Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Bede płacił jak Cziton zmieni ten pedalski kolor motocykla na jakis z jajami. :hahaha: Cziton >> mówiłem ze masz fajny sprzęt ale nie było męskich ? musiałeś wziąć "damkę" :babe:
Yaro pisze:Bede płacił jak Cziton zmieni ten pedalski kolor motocykla na jakis z jajami. :hahaha: Cziton >> mówiłem ze masz fajny sprzęt ale nie było męskich ? musiałeś wziąć "damkę" :babe:
He, he skora Zuzia jest piii to musi miec babski kolor !!!
Ciekawe czy jak rozbierasz panienke a ona ma rozowe majtki to mowisz ze sprzet ma fajny ale czy nie bylo meskich?
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
dadeq pisze:dzis juz trzy posty usuneli...ehhh...to tak tylko dla Waszej informacji.
Chyba niepotrzebnie sie frustrujesz, posmigaj na moto i ciesz sie rozpoczynajacym sie weekendem
Mysli sie rozjasnia i dzien powitasz radosniej, tak sie bedziesz nakrecal i caly weekend pojdzie "w plecy"
Macie rację, Chłopaki to u szewca .... a my sie z Czitonem dogadamy . O tych postach usunietych wiem, - smutne to. Ale Dadeq najwazniejsze ze sie zbieramy, jezdzimy, sprzeczamy pozdro Yaro