26.XI.06
Moderator: SEBIKS
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
No to kruca pomylilem daty
Myślałem że to dzisiaj jest spotkanie Silesian Sqad w wiosce rybackiej i odwaliłem SMS-a Osamie a on nic !!!
Pozdrawiam może mi się uda byc za tydzien jak mnie nie wdeptają w ziemię ci którzy ciągle myślą że nie będzie zimy w tym roku :evil:
Jest kupa takich debili :evil: a później jak spadnie śnieg to płaczą że muszą mieć opony zimowe bo jadą w piiiii :evil: :evil:
Jaki ten naród Ku....ski
Pozdrawiam
Myślałem że to dzisiaj jest spotkanie Silesian Sqad w wiosce rybackiej i odwaliłem SMS-a Osamie a on nic !!!
Pozdrawiam może mi się uda byc za tydzien jak mnie nie wdeptają w ziemię ci którzy ciągle myślą że nie będzie zimy w tym roku :evil:
Jest kupa takich debili :evil: a później jak spadnie śnieg to płaczą że muszą mieć opony zimowe bo jadą w piiiii :evil: :evil:
Jaki ten naród Ku....ski
Pozdrawiam
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
602 256 613
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613
-
- BS Brother
- Kontakt:
Witam !!
Niestety nie mogłem być z Wami bo razem z Zibiasem i Asikiem reprezentowaliśmy Silesian Squad na wystawce Rostwora w "Migawce".
Oczywiście przywożę serdeczne pozdrówka od wszystkich, których spotkaliśmy !!
Niestety nie mogłem być z Wami bo razem z Zibiasem i Asikiem reprezentowaliśmy Silesian Squad na wystawce Rostwora w "Migawce".
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 15
Letko ja nie dostałem żadnego SMS - dlatego też nie dostałeś odpowiedzi 
co do Anety to z tego co wiem to ma szynę gipsową na nodze i na tym kończy się moja wiedza
miejmy nadzieję że rzadnych powikłań nei będzie i szybko wyzdrowieje
co do Anety to z tego co wiem to ma szynę gipsową na nodze i na tym kończy się moja wiedza
miejmy nadzieję że rzadnych powikłań nei będzie i szybko wyzdrowieje
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
-
- BS Brother
- Kontakt:
Trzymaj się Anetko !!
Co się stało to już było. Teraz tylko bez podskoków a wszystko ładnie się wygoi. No i koniecznie potem rehabilitacja. Wszystko będzie OK !!
Pozdrówka.
Co się stało to już było. Teraz tylko bez podskoków a wszystko ładnie się wygoi. No i koniecznie potem rehabilitacja. Wszystko będzie OK !!
Pozdrówka.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Przynajmniej Slask nie wymiekl :mrgreen: I sie pojawil przynajmniej maly skladzik przedstawicielskiLechul pisze:Witam !!
Chetnie bym sie pojawila na tym Waszym spotkanku, ale jak na razie to u mnie troche gorzej z przetransportowaniem sie do Was
Bardzo dobrze wiem Anetko, co to znaczy. Miesiac temu przezywalam zupelnie to samo, co Ty! Ale ja natomiast mam naderwane wiezadla i w tej chwili mam na nodze orteze i noszenie jej czeka mnie jeszcze jakies pol rokuAnetka pisze:Jeśli chodzi o skutki to noga w szynie, zastrzyki w brzuch i antybiotyki Ogólnie strzaskane kolano, ewentualnie na przyszlość problemy z rzepką.
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
-
- BS Brother
[quote]A tak wlaściwie to co się stalo,może by tak ktos z uczestników
niedzielnego smigania to opisze[quote]
więc tak. wybraliśmy sie do chudowa i zbliżając sie do pierwszego postoju zjechaliśmy na drogę asfaltową która była zapieprzona kamyczkami i piachem. Moim zdaniem sporo tego tam było na tej ulicy . Aneta chciała przychamować i zacisneła hamulec przedni zbyt mocno po czym zaliczyła ślizga. a najgorsze to to ze ta ciężka krowa GSX f troche waży. przygniotło jej noge i szurneła kilka metrów w takiej paskudnej pozycji przygnieciona, cóz jak Lechul mówił co sie stało juz nie wróci trzeba teraz odkurować swoje. Ja pisze w jej imieniu bo Anetka ma ograniczone ruchy i nie bardzo może sie przemieszczać. pozdrawiam wszytsch w swoim i jej imieniu.
PS w wiosce sie meldujemy rzecz jasna
niedzielnego smigania to opisze[quote]
więc tak. wybraliśmy sie do chudowa i zbliżając sie do pierwszego postoju zjechaliśmy na drogę asfaltową która była zapieprzona kamyczkami i piachem. Moim zdaniem sporo tego tam było na tej ulicy . Aneta chciała przychamować i zacisneła hamulec przedni zbyt mocno po czym zaliczyła ślizga. a najgorsze to to ze ta ciężka krowa GSX f troche waży. przygniotło jej noge i szurneła kilka metrów w takiej paskudnej pozycji przygnieciona, cóz jak Lechul mówił co sie stało juz nie wróci trzeba teraz odkurować swoje. Ja pisze w jej imieniu bo Anetka ma ograniczone ruchy i nie bardzo może sie przemieszczać. pozdrawiam wszytsch w swoim i jej imieniu.
PS w wiosce sie meldujemy rzecz jasna
-
- BS Brother
Trzymaj sie! Szybkiego powrotu do zdrowia
...trzeba być szalonym, żeby nie zwariować...
... nie ma juz nic ...
http://bikepics.com/members/byq/
Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.nano-reef.pl/index.php
... nie ma juz nic ...
http://bikepics.com/members/byq/
Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.nano-reef.pl/index.php
-
- Moderator
- Polubił posty: 35
- Otrzymane Polubienia: 73
Witam
Aneta szybkiego powrotu do zdrowia, a szczegóły w niedzielę.
Z zapowiedzi speców od pogody widac,że pogoda pozwoli chyba naprawdę ostatni raz w tym roku na przyjazd motorami.
W poniedziałek spotkaliśmy się z gośćmi ze Świerklańca i w czwartek Byq,Sławek jedziemy na wizję lokalną.Pełna relacja w niedzielę,Siostry i Bracia przybywajcie.
Aneta szybkiego powrotu do zdrowia, a szczegóły w niedzielę.
Z zapowiedzi speców od pogody widac,że pogoda pozwoli chyba naprawdę ostatni raz w tym roku na przyjazd motorami.
W poniedziałek spotkaliśmy się z gośćmi ze Świerklańca i w czwartek Byq,Sławek jedziemy na wizję lokalną.Pełna relacja w niedzielę,Siostry i Bracia przybywajcie.