UWAGA UWAGA !!!!!!
Moderator: Emil
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Gratulejszyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba Ci nie żal tych 200 ccm
Chyba Ci nie żal tych 200 ccm
Razgawor niemożliwy - widok zatyka :shock: :shock: :shock:figer pisze:Tak tymczasowo - dla padnimania razgawora
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
nieno.. po prostu: W KONCU!
tylko nie jezdzij jak wariat (tak jak na bandycie) bo to kawal maszyny i nie ma zartow
no to teraz pewnie tak jak ja czekasz az sie pogoda na tor zrobi :twisted:
(spoko, juz sie kilka koncepcji klaruje, poza tym oczywiscie zostaje gixer cup/grandysi)
PS. Omega, nareszcie avatarek! od razu sie bedzie lepiej czytac (nawet "zj*bki")
tylko nie jezdzij jak wariat (tak jak na bandycie) bo to kawal maszyny i nie ma zartow
no to teraz pewnie tak jak ja czekasz az sie pogoda na tor zrobi :twisted:
(spoko, juz sie kilka koncepcji klaruje, poza tym oczywiscie zostaje gixer cup/grandysi)
PS. Omega, nareszcie avatarek! od razu sie bedzie lepiej czytac (nawet "zj*bki")
ja Cie ostrzegam (ale oni nigdy nie sluchaja)! ty uwazaj bo Ci sie spodoba! (szczegolnie jak sie konkretnie przejedziesz, a nie jak na moim - w Lublinie nie bylo mozliwosci) a potem to juz nie ma odwrotu!figer pisze:Tak tymczasowo - dla padnimania razgawora - Kolas dasz sie przejechac
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: -