Jos. - na bank dowiesz się pierwsza . A Jarek ma rację, nie trzeba powtarzać i z postów wnioskuję, że decyzja już zapadła :moto:. Teraz pozostaje kwestia kiedy? Ale myślę, że to może być krótki, zaczepny impuls w słoneczny, sobotni poranek ze strony któregoś z ledwo przebudzonych Braci, spontaniczny odruch złapania kasku zamiast czajnika i ......poranną kawę gdzieś pod Płockiem wypijemy w Twoim towarzystwie :okularnik:. "....Podoba Ci się ta opcja?...."
Pozdrawiam. Zygzak~~
Pierwsze śmiganko w tym roku
Moderator: Shenson
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
JA nie dam rady? o żesz ty! to Kudlaty we mnie wierzy a ty mi z takim tekstem wyjezdzasz?JarekNF pisze:Ps. Emil na pare moto chyba nie da rady :evil:
poza tym zawsze pozostaje opcja B - mozecie byc trzezwi :jump:
dobra, sorry, glupoty gadam, zmeczony jestem troche :lol:
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
Pierwsze kilometry.
Umówcie sie konkretnie a temat pierwszego śmigania zamykamy.
Na początku VZ 800 - 96
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
Później DL 650 - 04
Póżniej GSX 1300 R -
Obecnie też na S..... i z Japonii
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Korzystajac z okazji, ze temat jeszcze nie jest zamkniety (chociaz kurcze, pewnie jest troche osob, ktore nie zaczely sezonu, a reka wladzy nie pozwoli im sie wypowiedziec ), to powiem tak: Zygzak - opcja mi sie podoba, pod warunkiem, ze jesli tego dnia bede w Toronto, to musze miec czas na przetransportowanie sie do domku A jesli chodzi o konkretny termin, to proponuje zalozyc nowy watek, jak juz na dobre wiosna sie pojawi. Tymczasem, milej integracji z Silesian Squad, a tym, ktorzy dopiero pierwsze smiganko maja przed soba - udanego rozpoczecia sezonu
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl