12-15.04 - Suzuki moto caravan tour w Toruniu.
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Ale fajnie :party: Szkoda tylko, ze wszystkich sprzetow nie dowiezli, ale...
Malo ludzi dzis bylo, najwiecej jest chyba na sb zapisanych.
Powiem tak, chyba od dzis zostane fanka GSRa 600 Natomiast na quadzie zostalam wytrzesiona za wszystkie czasy. Obok Centrum Bielawy jest taki placyk z blotem, padolami, nierownosciami i piachem - mozna sie wyszalec i postraszyc ludzi :devil:
Grass & Luigi_m - dzieki za kibicowanie Mam nadzieje, ze w sb dacie czadu !!
Aha, wazna uwaga. NIE MA ZADNEJ "KARAWANY", tzn. kazdy podpisuje papierek, ze umie jezdzic i jak cos mu sie stanie, to cala odpowiedzialnosc na nim spoczywa, zostawia dowod, prawko pokazuje i bierze motocykl na pol godzinki, gdzie tylko dusza zapragnie. KAZDY LATA SAM! Tak wiec mozna naprawde przetestowac te sprzety.
Btw Motocykle sa ubezpieczone, wiec jak zaliczycie szlifa lub obetrzecie troche maszyne przeciskajac sie przez auta, to nie wy placicie :twisted:
Malo ludzi dzis bylo, najwiecej jest chyba na sb zapisanych.
Powiem tak, chyba od dzis zostane fanka GSRa 600 Natomiast na quadzie zostalam wytrzesiona za wszystkie czasy. Obok Centrum Bielawy jest taki placyk z blotem, padolami, nierownosciami i piachem - mozna sie wyszalec i postraszyc ludzi :devil:
Grass & Luigi_m - dzieki za kibicowanie Mam nadzieje, ze w sb dacie czadu !!
Aha, wazna uwaga. NIE MA ZADNEJ "KARAWANY", tzn. kazdy podpisuje papierek, ze umie jezdzic i jak cos mu sie stanie, to cala odpowiedzialnosc na nim spoczywa, zostawia dowod, prawko pokazuje i bierze motocykl na pol godzinki, gdzie tylko dusza zapragnie. KAZDY LATA SAM! Tak wiec mozna naprawde przetestowac te sprzety.
Btw Motocykle sa ubezpieczone, wiec jak zaliczycie szlifa lub obetrzecie troche maszyne przeciskajac sie przez auta, to nie wy placicie :twisted:
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: -
- Kontakt:
No ja nawstawiałem mu ostro dziś :lol:herbatnik pisze: I bym prosił osoby które bedą na nim śmigać aby "powstawiały" mu troszke odemnie :lol:
Budzik zamknięty ... troszkę jazdy po mieście, potem za ... w te 30 min. dobre 70 km zrobiłem ... zsiadłem ..... i z wrażenia kask upuściłem Szyba cała porysowana Ale jak już będę brał kredyt na gixerka to i kask dołożę
Nie no, cud maszyna, takiej mi trzeba właśnie ... odkręcałem i krzyczałem
Bez dwóch zdań jedno z najlepszych przeżyć w moim życiu :!:
Moto jest niesamowite, wszystko chodzi cudnie, skrzynie, hamulce .... bajka .... aaaa jeszcze jedno, nie bójcie się - ta maszyna to kocha !!!
W sobotę powtórka z rozrywki.
Wsiadłem jeszcze na GSR-a ale wróciłem po 20 minutach, bo po Gixerze to nie bardzo mi się chciało rowerem jeździć ... wolałem wrócić do domu coś zjeść :lol:
Trzeba mu jednak oddać, że Intrudera na światłach złoił
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział ... "dziwkowaty" Bandit 600N
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 4
my
wpadniemy na 11 z Prymkiem i Bidzią
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
UFF ale było za^&*%(#$e :twisted: !!
Banan od ucha do ucha!! Jednak Lui B przesłyszał się, nie niewygodny tylko nie miałem już siły od 12 testowałem nowego B12, potem Intrudera 1800 no i na koniec GiXERKA 7,5. Powiem tak, kiedy jechałem na B12 to mówię ale zryw, jakie odejście no i ta zwinność i kultura hamowania(ABS), jednak kiedy wsiadłem na Intrudera, to niedowierzałem, piknie chodzi po długich i szybkich winklach. daje nawet 220, więcej nie wycisnąłem z powodu pozycji spadachroniarza :twisted: i bólu w odrywanych dłoniach, jednak można Snajperowi powiedzieć, żeby nikogo nie słuchał, tylko niech kupuje kask i skóre jak na sporta jazda tym potworem to CZAD !! Na koniec GSXR no i tu mi prawie serce stanęło, bo jak pomyślałem, że 1000 może więcej to już wiem dlaczego Evild tak cyzelował wybór modelu :twisted: !! 7,5 idzie pięknie ostro do przodu, piekielnie lekki i łatwy w prowadzeniu ostry jak brzytwa i naprawdę mam w d....e, że ma dziwny tłumik, kto ma czas nad tym się zachwycać i kiedy :twisted: ?? Na koniec powiem, że obsługa w firmie Wilmat miła szybka i profesjonalna BRAVO !!
PS
Jazdy miały trwać po 30 min, ja z tego szoku wszystkie przedłużyłem, no i jak wyjeżdżałem to nawet bójka o Intrudera rozgorzała niewielka, no mówię wam dziki zachód normalnie.
Pozdro :angry_smile:
Banan od ucha do ucha!! Jednak Lui B przesłyszał się, nie niewygodny tylko nie miałem już siły od 12 testowałem nowego B12, potem Intrudera 1800 no i na koniec GiXERKA 7,5. Powiem tak, kiedy jechałem na B12 to mówię ale zryw, jakie odejście no i ta zwinność i kultura hamowania(ABS), jednak kiedy wsiadłem na Intrudera, to niedowierzałem, piknie chodzi po długich i szybkich winklach. daje nawet 220, więcej nie wycisnąłem z powodu pozycji spadachroniarza :twisted: i bólu w odrywanych dłoniach, jednak można Snajperowi powiedzieć, żeby nikogo nie słuchał, tylko niech kupuje kask i skóre jak na sporta jazda tym potworem to CZAD !! Na koniec GSXR no i tu mi prawie serce stanęło, bo jak pomyślałem, że 1000 może więcej to już wiem dlaczego Evild tak cyzelował wybór modelu :twisted: !! 7,5 idzie pięknie ostro do przodu, piekielnie lekki i łatwy w prowadzeniu ostry jak brzytwa i naprawdę mam w d....e, że ma dziwny tłumik, kto ma czas nad tym się zachwycać i kiedy :twisted: ?? Na koniec powiem, że obsługa w firmie Wilmat miła szybka i profesjonalna BRAVO !!
PS
Jazdy miały trwać po 30 min, ja z tego szoku wszystkie przedłużyłem, no i jak wyjeżdżałem to nawet bójka o Intrudera rozgorzała niewielka, no mówię wam dziki zachód normalnie.
Pozdro :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500