Kurde ja też mam wolne !
No to gdzie śmigamy?
Wesele czy Marylka zaproponowała coś innego?
Pozdro. letko1
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
-----------------------------
602 256 613
Dzieki wszystkim za wspolne smiganie, pogoda w sumie dopisala pod koniec troche sie poblyskalo i delikatnie pomoczylo.
Jesli chodzi o mnie to milym akcentem 5 km przed samym domem zaliczylem niezla glebe. Biodro troche przytarte i lewa reka boli. Generalnie ciuchy spelnily swoja funkcje, natomiast brak crashpadow zaowocowa: starta cala prawa strone owiewki i tlumika, rozjeb.... lusterko, kierunkowskaz itp. itd. Szkoda gadac i sie denerwowac
Musze sie dzis znieczulic
Ps. Tak to juz jest. Nawinalem 400 km a 5 km przed domem taka gleba. Cale szczescie w nieszczesciu, ze z przeciwka nic nie jechalo, moglo by sie gorzej to skonczyc. Kiedys musi byc ten pierwszy raz (predzej czy pozniej)
Również wielkie dzięki za miło spędzony czas Bohas przykro mi to czytac ale całe szczęście, że jesteś cały Ale jestem z Tobą i również znieczulam ból nadgarstków A wężowi Sławomirowi i Marylce serdecznie dziękuję za nakarmienie głodnego Do następnego !!!
a już myślałem że napiszę iż dzień przyjemnie się rozpoczął i przyjemnie skończył, a tu taka w(y)padka - Bohas ważne że tobie nic się nie stało, motor się naprawi :glaszcze: .
Podziękowania wszystkim za wspaniałą jazdę, było naprawdę miło, jedynie deszczyk spowolnił nas troszkę.
to jak na weekend 16-17.07 Książ aktualny?? :twisted:
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)