Dział dla Braci z województwa świętokrzyskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
U mnie burza jak diabli. Mam troche zuzytą opone z tyłu i troche boje sie jeżdzić w czasie deszczu.Proponuje przełożyć spotkanie na nastepny tydzień.Może będzie nas więcej. Więc niedziela 17.06 Castorama ?
Może jeśli wszystkim pasuje ustalmy w każdą niedziele godz 12 pod castoramą jako stały termin ewentualnych spotkań ? Kto chce i może to przyjedzie. Jeśli są jakieś inne propozycje to mamy cały tydzień na ustalenia.
Eellooo Bracia i Siostry !!
W piątek 15.06. pod wieczór będzie małe spotkanko, kilka motorków, mamy jechać do Buska. Szczegółów nie znam bo nie ja to organizuje, ale zapraszam, im nas więcej tym lepiej. Są jacyś chętni?? Jak sie dowiem godzinę i gdzie będzie spotkanie to napiszę.
Wiesz co sam nie wiem, bo to kumpel mi zapropoonowal a jego znajomi po cos tam leca:) miejsce spotkania napisze jutro jak bede wiedzial i inne ewentualne szczegoly:)
No! Spotkanko super, śmiganko bomba. Kto nie był nich żałuje! W sumie lataliśmy w 5 motocykli. Odwiedziliśmy zbiornik w Borkowie i objechaliśmy centrum.. :twisted: