Bowling/kręgle 19 listopada (Łuczniczka)
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Re: Bowling/kręgle 19 listopada (Łuczniczka)
Wielkie podziękowania dla Powella i Kasi za mega organizacje, darmowy bowling i super atrakcje!! Jesteście wielcy! Żałuje tylko że kolan nie zaliczyłem, ale nadrobimy! Pozdrówki, a Ci którzy nie byli niech żałują!! :twisted:
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Było fajnie, tłumnie i wesoło, dzięks for all. Zakończyło się na KFC bo Raaf miał ochotę na kubełek ptactwa czym spowodował sztuczny tłok w lokalu, luda było sporo ale z nikim się nie nagadałem, bo co chwila było kropek!! !! rzucasz !! !! :twisted:
PS
Z sukcesów to zmoderowałem barmankę, która po moich uwagach dopiero zaczęła lać pod krechę, efektami w kręglach to się nie będę chwalił :twisted: !! Nie ma czym :mrgreen:
Pozdro i do następnego
PS
Z sukcesów to zmoderowałem barmankę, która po moich uwagach dopiero zaczęła lać pod krechę, efektami w kręglach to się nie będę chwalił :twisted: !! Nie ma czym :mrgreen:
Pozdro i do następnego
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Też podziękowania wielkie wszystkim z regionu i dalszych stron za spotkanie, a "organizatorom pozytywnego bowlingowego beesowego zamieszania" Kasi i Powellowi zwłaszcza :brawo:
pozdrowienia od Azbesta i buźka ode mnie :mrgreen:
pozdrowienia od Azbesta i buźka ode mnie :mrgreen:
Ja się również przyłączam do SENKSÓW
Było świetnie (poza ciągłymi docinkami), ale wybaczam.
Wielkie ARIGATO dla Kasi i Powella
Do zobaczenia szybko i równie licznie
Było świetnie (poza ciągłymi docinkami), ale wybaczam.
Wielkie ARIGATO dla Kasi i Powella
Do zobaczenia szybko i równie licznie
Cóż, i my dziękujemy za super spotkanie. Niezbyt mi przykro, że wymiotłem na punkty wszystkich przy naszym torze. :faja:
Poza ciągłymi docinkami w stronę rookiego rzeczywiście wszystko było ok... Dziwi fakt, że tylko przy naszym torze pokazał... słonika.
Kasia i Powell - thx wielkie za ogranizację i drinki (rachunek z baru przyjdzie do Was pocztą za jakiś tydzień).
Hube
Poza ciągłymi docinkami w stronę rookiego rzeczywiście wszystko było ok... Dziwi fakt, że tylko przy naszym torze pokazał... słonika.
Kasia i Powell - thx wielkie za ogranizację i drinki (rachunek z baru przyjdzie do Was pocztą za jakiś tydzień).
Hube
-
- BS Brother
wilkie dzieki dla organizatorow !!
było super, ptactwo tez niczego sobie smakowało żal tylko że nie mogłem sie piwa napić, czekamy na linki do fotek, a najbardziej małżonka czeka
było super, ptactwo tez niczego sobie smakowało żal tylko że nie mogłem sie piwa napić, czekamy na linki do fotek, a najbardziej małżonka czeka
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
My również dołączamy się do podziękowań, a w szczególności dla Kaśki i Powella
Oby okazji do częstych spotkań nie brakowało w tak licznym gronie :mrgreen:
Hube... myślę ze nie wszyscy dosłyszeli jak informowałeś o fakcie
posiadania prywatnego toru, ale teraz to będzie oficjalnie
Oby okazji do częstych spotkań nie brakowało w tak licznym gronie :mrgreen:
Hube... myślę ze nie wszyscy dosłyszeli jak informowałeś o fakcie
posiadania prywatnego toru, ale teraz to będzie oficjalnie
[
-
- BS Brother
Ależ ten czas leci !
Chciałem zaraz po imprezie "wywołać" zdjęcia, ale oczywiście wszystkie siły się sprzysięgły i nie miałem na to czasu. Wrzucam je teraz:
http://picasaweb.google.pl/powell.lukas ... 2kyAOLzozk#
Było super! Dzięki, że pojawiliście się w tak licznym gronie, miło było Was zobaczyć, pogadać i pokulać te wielkie kule z Wami . Wydaje mi się, że zamieniłem chociaż słowo z każdym, ale Kropek ma rację - mnie też ciągle ktoś przeszkadzał krzycząc "Paweł - rzucasz !" :angry_smile: Uwzięli się, czy co ?
Co tu dużo mówić - to trzeba powtórzyć ! Może tym razem chociaż zauważę, ile miałem punktów (a może ktoś wie ??). Teraz nawet nie wiedziałem, że zaczęła się kolejna runda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hube, nie wiem, czy podałeś barmanowi dobry adres, bo rachunek za drinki jeszcze nie przyszedł.
Do szybkiego zobaczenia :uscisk:
Kasia przesyła buziaki.
Chciałem zaraz po imprezie "wywołać" zdjęcia, ale oczywiście wszystkie siły się sprzysięgły i nie miałem na to czasu. Wrzucam je teraz:
http://picasaweb.google.pl/powell.lukas ... 2kyAOLzozk#
Było super! Dzięki, że pojawiliście się w tak licznym gronie, miło było Was zobaczyć, pogadać i pokulać te wielkie kule z Wami . Wydaje mi się, że zamieniłem chociaż słowo z każdym, ale Kropek ma rację - mnie też ciągle ktoś przeszkadzał krzycząc "Paweł - rzucasz !" :angry_smile: Uwzięli się, czy co ?
Co tu dużo mówić - to trzeba powtórzyć ! Może tym razem chociaż zauważę, ile miałem punktów (a może ktoś wie ??). Teraz nawet nie wiedziałem, że zaczęła się kolejna runda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hube, nie wiem, czy podałeś barmanowi dobry adres, bo rachunek za drinki jeszcze nie przyszedł.
Do szybkiego zobaczenia :uscisk:
Kasia przesyła buziaki.
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812