Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Dzięki wszystkim za tłumne spotkanie i Maciasowi że się odważył nas wpuścić do knajpy dla snobów :twisted:
Teraz będzie do Sylwestra zaiwaniał żeby manko spłacić :twisted: :twisted: :twisted:
Również dziękuje wszystkim za miłe spotkanie, (moje pierwsze ale na pewno nie ostatnie ), szkoda ze nie mogłem zostać do końca ;/
pozdrawiam i do zobaczenia
Marek
SETA pisze:Dzięki wszystkim za tłumne spotkanie i Maciasowi że się odważył nas wpuścić do knajpy dla snobów :twisted:
Teraz będzie do Sylwestra zaiwaniał żeby manko spłacić :twisted: :twisted: :twisted:
właśnie jestem po inwentarce i wszystko się zgadza więc nie będe zaiwaniał do sylwestra.
nie trzeba być snobem żeby u mnie siedzieć, ale knajpa ma zamiar ściągać takich ludzi
a tak poza tym to dzięki za spotkanie, było super !! i personel też zadowolony także możemy się spotykać nadal u mnie
Impreza była super , faktycznie dziwne wibracje panowały w pomieszczeniu dla VIP-ów . Jakoś wszystko się chwiało i przewracało , i te ogromne ilości papieru toaletowego tak niezbedne . Macias dzięki za cierpliwość i gościnę a reszcie za spotkanie .
Qgiel dzięki Tobie i Towarzyszce za najazd na pomorskie . Zawsze nam będzie miło Was gościć . Następnym razem pokażemy więcej niż "Szpaner Platz" .
Elwira i AdamOSA
Obiecuje potrenować trochę wcześniej w domu nalewanie do kielonków z 1m .
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
szczególnie wielkie podziękowania dla Elwiry i Adama za pomorską gościnność
a także dla Czajtona i luzika za niezapomniane zwiedzanie pomorza
i oczywiście dla wszystkich za miłe towarzystwo
teraz zapraszamy na Mazowsze