Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
No i ja, że tak powiem, nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, sprawkę należy odpowiednio zalać, co by wiedza się utrwaliła, a, że następnego dnia planuje wyprawkę nad nasze morie, to preferuje zacząć odpowiednio wcześniej,
Ostatnio zmieniony śr, 26 maja 2010, 12:44 przez PENDZEL, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam,
Piotr Łaniewski
GSF 1250 SA K9 zniszczony 2017 brak następcy
tel. 698 62 80 24
ja oczywscie bardzo bym chciala ale nie da rady i sob i niedziela mam egzaminy.. sluchajcie wezmy ogarnijmy sie ze szkoleniem w wakacje - żebym ja w końcu nie miała tej cholernej szkoly ;(
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind tel. 791.655.771
boska pisze:ja oczywscie bardzo bym chciala ale nie da rady i sob i niedziela mam egzaminy.. sluchajcie wezmy ogarnijmy sie ze szkoleniem w wakacje - żebym ja w końcu nie miała tej cholernej szkoly ;(
Słuchaj, kolejne i już wtedy pełne szkolenie planuję na wrzesień lub październik.
Czerwcowe szkolenie jest tylko na torze, a na koniec sezonu będzie tor i plac manewrowy.
Jak dasz wcześniej info kiedy masz zjazdy (jeżeli będzie to październik) to postaram się dostosować termin
PENDZEL pisze:
No i ja, że tak powiem, nie mam nic na przeciwko, wręcz przeciwnie, sprawkę należy odpowiednio zalać, co by wiedza się utrwaliła, a, że następnego dnia planuje wyprawkę nad nasze morie, to preferuje zacząć odpowiednio wcześniej,
Plan jest taki:
Kurs do 15.00
objad 15.30
latanko około 1h (obwodnica) 16.15
hlanko 17.30 do ..... końca ....
boska pisze:ja oczywscie bardzo bym chciala ale nie da rady i sob i niedziela mam egzaminy.. sluchajcie wezmy ogarnijmy sie ze szkoleniem w wakacje - żebym ja w końcu nie miała tej cholernej szkoly ;(
Słuchaj, kolejne i już wtedy pełne szkolenie planuję na wrzesień lub październik.
Czerwcowe szkolenie jest tylko na torze, a na koniec sezonu będzie tor i plac manewrowy.
Jak dasz wcześniej info kiedy masz zjazdy (jeżeli będzie to październik) to postaram się dostosować termin
:cmok:
była Sv 650s '00
jest XF 650 Freewind tel. 791.655.771
Zarezerwujemy jakąś lokalną mordownię w celu spożycia kalorii w formie stałej... OBJADECEK
Proszę o info najlepiej na PW żebym wiedział ile stolików zamówić...
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
CX500E=>B12sK6=>GSF1250GT=>
AN400=>CBF1000=>1200RT&1200GS
A propos obiadu to polecam knajpkę w Dzierżeninie "Karczma Pod Strzechą", za Serockiem po prawej stronie, bardzo dobre jedzonko, solidne porcje w konkurencyjnych cenach no i smalczyk, małsełko czosnkowe i ogóreczki na przystawkę za darmoszkę, wystrój góralski, jakiegoś znanego kucharza podobno mają. Byłem kilka razy i wypróbowałem parę dań i się nigdy nie zawiodłem.
Motocykl... i do pełni szczęścia już tylko chwila... chwila wolnego, pogoda i kompan na kole.
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
Tylko mi się chyba łożyska w tylnym kole posypały, coś mi zaczęło chrupać z tyłu w niedzielę, na szczęście na jakieś 10km przed domem....
Mam nadzieję że uda mi się je wymienić przed szkoleniem...
Tylko mi się chyba łożyska w tylnym kole posypały, coś mi zaczęło chrupać z tyłu w niedzielę, na szczęście na jakieś 10km przed domem....
Mam nadzieję że uda mi się je wymienić przed szkoleniem...
Czasu jeszcze troszkę jest żeby "zumkę" poskładać... Dasz radę...
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
Daniel
501484808
JEST PROBLEM !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Słuchajcie, zadzwonił do mnie Andrzej Słupecki (instruktor) i niestety 19 motodrom będzie zajęty (zarządzenie komendanta i niestety Andrzej nie miał nic do gadania). Zaproponował 3, 4 lipca (motodrom) lub 19 czerwca ale tylko manewry (plac manewrowy).
Pytanie:
Czy zostawiamy 19.06 tylko manewry, a motodrom zrobimy 3 lub 4 lipca ?? Czy rezygnujemy 19.06 z placu i bierzemy tylko motodrom w lipcu ??
Jeżeli komuś nie pasuje, to proszę o info na pw to zwrócę kaskę ...
Sorrrrrrki ........