Harpoon pisze:No właśnie Lechu o trasę do Zdzieszowic pytam, że w sensie "każdy sobie..... skrobie"......
Do Bolka jadąc spotykaliśmy sie przeca w Gliwicach na A4
Przepraszam Cię Stary ale dzisiaj jak to wszystko było pisane i czytane to w pracy akurat miałem taki Dzień Sądu że tylko Terminatora brakowało Wyszło mi, że skoro Bohas podsyła pilota na ORLEN w Zdzieszkach to tam się wszyscy spotkamy.
Ale jak najbardziej i oczywiście możemy większą kupą ruszyć na Zdzieszowice i sądzę, ze pomysł Snajpera ze zbiórką na MOP-ie Kozłów jest bardzo OK. Przy okazji - to ten sam MOP gdzie spotykaliśmy się przed ślubem Bolka To co ?? Dla tych od Czewy, Katowic i Gliwic - 9:00 sobota, MOP Kozłów ??
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
A Wy Bratcy umawialiście się jeśli się nie mylę z Bastionem i nie ma problemu jadąc z Rybnika:
- jechać przez Gliwice i potem na Kędzierzyn drogą 408 z której na końcu Gliwic wyjechać na A4 "richtung Wrocław" i po kilkuset metrach dołączyć do nas na MOP-ie Kozłów,
- jechać dalej drogą 408 przez Kędzierzyn tak jak to opisałem wcześniej.
PLATOSVIOLETEROSCLASIKOS CLASIKEROS RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !! 私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
No cóż czas oczyścić maszynę z "Móch" pomorskich i jazda do Bohasa
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile !
------------------------------------------
Obecnie Kawa Z650
-------------------------------------------
V-Strom DL 650
-----------------------------
był VS 750 Intruder
602 256 613
Jak macie jakieś pytania odnośnie dojazdu to dzwonić dzwonić dzwonić nr mój znacie.
gg 2883934
Bandit 650s+Leo Vince SBK Evolution II sprzedany, CZARNA PADLINA sprzedana ciekawe co teraz ...
BMX, Over the Top, Merida Crossway 100 D... Pozdrawiam
A może jednak Cz-wa na Kozłowie,możecie jechać A-1 od Wojkowic,Pyrzowic( jest kawałek dłuuugiej pustej autostrady),ja tak będę leciał,(wjeżdżam na A-1 na wężle Piekary).
Intruder M 1800 R
»korzystaj z życia, bo tak szybko mija«.
Bohas modlimy się z tobą !! o pogodę bezdeszczową oczywiście. Masz jakieś wejścia?
Kur.a Czerwiec, a ja muszę hajcować w chałupie zamiast jak przysłowie mówi "w Boże ciało HOP ! do wody śmiało"
Myśmy z Rolandem chociaż na rozpoczęciu dupy zamoczyli (dwojako )
Obecnie Kawa Z650
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613
No ciekawe Marku czy pojedziesz na kołach czy moto na przyczepke :mrgreen: :angry_smile:
Obecnie Kawa Z650
V-Strom DL 650
był VS 750 Intruder
602 256 613
Jak pisałem w którymś poście pogoda zawsze jest .
A sercach słońce ma być .
Trzeba twardym Być :angry_smile: ja na Moto . Trzeba w koncu przegonić te chmury ))))
bastion pisze: Trzeba w koncu przegonić te chmury ))))
No to ja dzisiaj wreszcie na moto do pracy śmignąłem i chyba te chmury przegoniłem.
Patrzę na prognozę na jutro i deszczu już nie ma i nawet słoneczko ma być.
Jak będę wracał z roboty do domu to jeszcze im przyłożę, żeby przypadkiem nie wróciły.