Zgaduje że polskich znakow Kosiku nie używasz i wyszła "woda" ?kosik pisze:zapraszam choc na szklankę wody
:mrgreen:
Moderator: marig
Zgaduje że polskich znakow Kosiku nie używasz i wyszła "woda" ?kosik pisze:zapraszam choc na szklankę wody
Normalnie czuję się obrażona i poniżona Kosik bo nie wiem czy mam się zaliczyć do "zgliszcz czy popiołów" ?? :evil: Pragnę Ci tylko przypomnieć, że jestem na tym forum dłużej od Ciebie co jakiś czas zaglądam i się udzielam i nawet z Tobą wódkę piłam. Jako jedyna z podlaskiego odpowiedziałam na Twój post, a Ty mnie po prostu olałeś :evil:kosik pisze: a tak ogólnie,to jeszcze z podlaskiego to ktoś na forum zagląda czy "zgliszcza i popioły "tylko pozostały??????
Będzie komu mi pomóc przy Zakończeniu za Rok????!!!!!!?????
Gdzie są nowi"członkowie"?to dobra okazja do integracji i zapoznania sie,zapraszam choc na szklankę wody.
kosik pisze:to tak na wtorek wstępnie zapraszam 05.08.14Giencia pisze:To ja przyjadę posprzątać
Boją siękosik pisze: Gdzie są nowi"członkowie"?
No to teraz się urżną na smutasa :cry2: :cry3:Giencia pisze:A i nie licz na moją pomoc
No KOSIK dziękuję - przeprosiny przyjęte Nie smuć się już Po prostu jak jestem miła to mnie nie zauważasz a jak "krzyknę" to od razu się odzywasz hehe W świecie mężczyzn trzeba się umieć wybićkosik pisze:Przepraszam Siostrę Giencię,za to ,że poczuła się urażona,moją intencją nie jest obrażanie NIKOGO!!!!!
Pozdrawiam wszystkich.
Straciłem dziś humor,za dużo radochy chyba mi sprawiała możliwość kontaktu z BS.
Zumby, piiiii, zumby... :brwi:KROPEK pisze: bo jak to tak bez Gienci, bez rumby :shock: .
Kropek coś Ty Mu zrobił! ON nigdy nie chrapal domku!KROPEK pisze:viking i przyległe bociany naperdalają jak tartak :twisted: