25-27 VIII GIZYCKO.....
Moderator: motorynka
-
- BS Brother
- Województwo: -
- Kontakt:
ta stacja ORLEN to jest wczesniej niz macro......za jakims salonem samochodow....nie przegapisz jak bedziesz jechal z rozsadna predkoscia;)
no a trzeba zabrac jedynie spiwory no i tak jak pisalam jest (chyba) tylko 5 lozek podwojnych wiec mysle ze pary polozymy do lozek a reszta na podlodze w domku....
tylko prosze nastawic sie na slabe warunki bo to jedynie maly drewniany domek, jest kran z biezaca zimna woda na zewnatrz no i wychodek;)
ogolnie to koniec swiata ale mysle ze bedzie bardzo bardzo bardzo wesolo :twisted:
no a trzeba zabrac jedynie spiwory no i tak jak pisalam jest (chyba) tylko 5 lozek podwojnych wiec mysle ze pary polozymy do lozek a reszta na podlodze w domku....
tylko prosze nastawic sie na slabe warunki bo to jedynie maly drewniany domek, jest kran z biezaca zimna woda na zewnatrz no i wychodek;)
ogolnie to koniec swiata ale mysle ze bedzie bardzo bardzo bardzo wesolo :twisted:
Życie ze mną to przejażdżka....do PIEKŁA!
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 1
Jak sie uda to bede wybywac najwczesniej jak sie da....rzeczy mam juz zapakowane, tak wiec tylko jak przyjade to szybko cos zjem wyprowadze moto i smigamy. Nie wiem czy o 12 uda mi sie wyjechac...ale bede probowac.....
Adam
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
Life is too short to be bored
GS500F ---> sprzedany
SV1000S K4
S1200
tel. 602 536 440
-
- BS Brother
- Województwo: -
No to napewno juz wiem ze nie pojade, choc do konca moglo sie to zmienic ale niestety
Jesli ktos chce powod szczery i prawdziwy to powaznie nie mam poprostu pieniedzy na takie przyjemnosci a w obecnej mojej sytuacji finasowej sam koszt paliwa tam i nazat to znaczaca kasa!!!
Drugim powodem choc nie az tak ograniczajacym jest zbyt wysoka jak dla mnie komsumcja alkoholu, co stawia mnie w malo ciekawym polozeniu gdyz ja do lubiacych mocne chlanie nie naleze i zawsze sie czuje nijako gdy wszyscy sa polprzytomni
Szczerze wiec zycze miluchnej zabawy i pamietajcie o szczegolnej uwadze, zebyscie mogli wrocic wszyscy na wlasnych sprzetach!
Pozdrawiam.
Jesli ktos chce powod szczery i prawdziwy to powaznie nie mam poprostu pieniedzy na takie przyjemnosci a w obecnej mojej sytuacji finasowej sam koszt paliwa tam i nazat to znaczaca kasa!!!
Drugim powodem choc nie az tak ograniczajacym jest zbyt wysoka jak dla mnie komsumcja alkoholu, co stawia mnie w malo ciekawym polozeniu gdyz ja do lubiacych mocne chlanie nie naleze i zawsze sie czuje nijako gdy wszyscy sa polprzytomni
Szczerze wiec zycze miluchnej zabawy i pamietajcie o szczegolnej uwadze, zebyscie mogli wrocic wszyscy na wlasnych sprzetach!
Pozdrawiam.
Kiedy siędzę na maszynie totalny czuję luz
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
Włączam silnik, daję kopa, za mną tylko kurz.
tel. 608416704 Spik,GG 2677557
GSX 600F - sprzedana
SV 1000S K3/K4 - sprzedana
No to koniec weekendu ... :? Wyjazd bbbbaaaaarrrrdddzzzzoooo udany, traska pokonana w 3 godzinki
a imprezka
konczaca sie o 13 dnia nastepnego to oznacza, ze chyba sie udalo :twisted: :twisted: :twisted:
Wielkie dzieki obecnym za super zabawe, no i przede wszystkim naszej Siostrze Secie za organizacje i udostepnienie lokalu
Niech żałują Ci co z własnej woli zrezygnowali ze świetnej zabawy !!!!!!
Wielkie dzieki obecnym za super zabawe, no i przede wszystkim naszej Siostrze Secie za organizacje i udostepnienie lokalu
-
- The Real One
- Województwo: pomorskie
Thnx dla Sety za zaproszenie i uczestnikom za super towarzystwo. Wyżej wymieniona wycieczka jest najlepszym przykładem na to, że można się świetnie bawić bez alkoholu tudzież innych używek rozweselających. Zawsze się można dogadać czy imprezujemy ostro czy mdło
Dużo było zwiedzania ziem mazurskich (w planach)
Ave Cezar!
PS. My jechaliśmy 7 godz, ale z powrotem już tylko 6 (ale postęp :shock: )
PSS. Aha, przekonaliśmy się, że tydzień może mieć czasami 6 dni
PS. My jechaliśmy 7 godz, ale z powrotem już tylko 6 (ale postęp :shock: )
PSS. Aha, przekonaliśmy się, że tydzień może mieć czasami 6 dni
Federały są jak pieczarki - najpierw rzucasz im gówno a potem trzymasz w mroku...
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
rowniez chce podziekowac za PRZEswietny
weekend i PRZEswietnym towarzyszom !!
Ruffik z tego co ja pamietam to ta impreza sie skoczyla dopiero w niedziele a nie w sobote o 13 ale moge sie mylic
co do alkoholu to rowniez sadze jak Piotras ze wszystko mozna ustalic ale praktyka wskazuje na to ze konczy sie tylko na planach !! podobnie jak kazda zaczeta rozmowa konczyla sie tym samym (wszyscy obecni wiedza
)
to chyba koniec mojego wywodu
pozdrawiam i do nastepnego spotania i zwiedzania innej czesci naszego PRZEpieknego kraju !!
PS. o podrozy sie nie wypowiadam
(tragedia i porazka) dobrze ze maja tak dlugo sklepy otwarte :twisted:
Edit: Piotras poprosze zdjecia i pozdrowienia dla głownego goscia wyjazdu
Ruffik z tego co ja pamietam to ta impreza sie skoczyla dopiero w niedziele a nie w sobote o 13 ale moge sie mylic
co do alkoholu to rowniez sadze jak Piotras ze wszystko mozna ustalic ale praktyka wskazuje na to ze konczy sie tylko na planach !! podobnie jak kazda zaczeta rozmowa konczyla sie tym samym (wszyscy obecni wiedza
to chyba koniec mojego wywodu
PS. o podrozy sie nie wypowiadam
Edit: Piotras poprosze zdjecia i pozdrowienia dla głownego goscia wyjazdu
Ostatnio zmieniony pn, 28 sie 2006, 10:10 przez Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy siedze na maszynie, totalny czuje luz...
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.
MZ ETZ 251
Bandit 600N '98-sprzedany
SV 1000S '03 + Yoshi TriOwal-sprzedany
Hayabusa K8 + TwoBrothers-sprzedany
Hayabusa K9-sprzedany
kom: 505-173-368.