Również dziękuję za śmiganko w super towarzystwie!
To był mój pierwszy wspólny wypad z Braćmi z BS i pierwszy wypad w góry na 2oo wogóle!!
Było piii (hihi nawet taki ładny wyraz ocenzurowano) extra !!
Jeszcze raz dzięki!!
ps. polecam knajpę gdzie jedliśmy (nazwy nie pamiętam hehe) żarcie wyśmienite )
Pozdro
SUZUKI Way of Life !
------------------------------------------------- XF650 Freewind => DL650AK8+IXIL => DL1000AL9+LeoVince :twisted:
Rhaaziel vel Ratzinger vel Przemek :twisted:
tel. 604529774
Ja niestety nie moglem z Wami dzis polatac, ale za to bylem po sakwy. Stracilem mnustwo czasu, ale obsluga profeska. Wszystko pasowane na miejscu do konkretnego motorku
Witam jak zauwazyliście odbiłem od Was praktycznie tuz po starcie ale widze ze klaruje sie ustawka na jutro czyli niedzile melduje sie wraz z moją Anetką pozdro wszytskim yO!
PS a są jeszcze jacyś chętni ? wypali wogóle wycieczka ?
Jechałbym z miłą chęcia!!! , ale nie chcę przeginać z moją drugą połową :? , tymbardziej, ze jadę na otwarcie sezonu i BS.
Zyczę wam rownie pięknej pogody jak dzisiaj,ale lepszej frekwencji!!
Również serdecznie dziękuję. Mimo, że jechałem z Wami tylko do Bielskowni, to nakręciłem 277 km Jeszcze raz Wam dziękuję a jutro niestety dupkuję w pracy Miłego latania
Dzięki wszystkim uczestnikom niedzielnego wypadu za "przygarnięcie" mnie między siebie.........
Szkoda tylko, że nie mogłem pociągnąć z wami do końca a zawinąć już przed Skoczowem.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej......
Marauder VZ800 - sprzedany Intruder VS1400 - wspomnienie Intruder M109R K7 - odjechał XV1900 Raider - historia Tiger Explorer 1200 - oswojony
KolejnyTiger 1200 XCa - nowe wcielenie Tygrys po raz trzeci
tel. 665-392-191
straż miejska była naprawdę miła na Ryneczku w Pszczynie, miła dla motocyklistów oczywiście, natomiast katamaraniarzy kroiła, aż się ze śmiechu popłakałem :lol:
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
osama pisze:straż miejska była naprawdę miła na Ryneczku w Pszczynie, miła dla motocyklistów oczywiście, natomiast katamaraniarzy kroiła, aż się ze śmiechu popłakałem :lol:
Akurat w Pszczynie na rynku Straz M. jak i Policja przychylnie patrza na motocyklistow i pozwalaja parkowac na rynku
parkować można, pod jednym warunkiem - motor musi być wprowadzony na rynek gdyż (w weekendy) obowiązuje tam zakaz ruchu, dlatego też chcąc nei chcąc musieliśmy grzecznie wypchnąć motorki z ryneczku na parking koło kościła i tam dopiero mogliśmy zapalić maszyny.
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)