Rzadko można przeżyć "parapetówkę" na której wciąż trwają prace budowlane
Co do zdjęć to szczególnie czekam na fotkę z Koziołkiem Matołkiem
Co tu dużo gadać - Megazabawa w Megawnętrzach z Megaludźmi !!
Gospodarzom gratulujemy pięknego domu !!
Moderator: SEBIKS
Przed chwilą wysłałem uszczuploną fotorelacje (62 :photo:) ale nie mam zielonego pojęcia :mrgreen: kto Ci robił fotkę z Koziołkiem, bo na pewno nie jaLechul pisze: Co do zdjęć to szczególnie czekam na fotkę z Koziołkiem Matołkiem![]()
Tak to jest jak sie z aparatu zrobi "puchar przechodni"bohas pisze:nie mam zielonego pojęcia kto Ci robił fotkę z Koziołkiem
Kto był to wie, a pewnie nie o odwagę lub jej brak się rozbija, ale takie hity trzeba na właściwą okazję zostawićFero pisze: (...) widzę że nikt nie odważył się przypomnieć nowej ksywki Węża, to niech będzie że ja też nie przypomnę :jump: :jump: :jump:
holera liczyłem 7 razy, jak mogłem Was pominąć, mea kulpamucha gs500 pisze:Fe(re)ro, widze ze tak Ci ta lodowka zrobila dobrze , ze o nas zapomniales.
i tak będzie zawszemucha gs500 pisze:za kazdym razem jak jedziemy na slask, wracamy ubawieni po pachy
O żesz :plask: :gafa: :plask: - paparazzich dwóch :photo: :olaboga: :photo:mucha gs500 pisze:zdjecie z koziolem matolem mam ja
...ale w sumie to jest tak, "że jej nie wysłałem" :roll:bohas pisze:Przed chwilą wysłałem uszczuploną fotorelacje (62 :photo:)...